Stamppasta met Dissolvement in Hedon

Zwolle – Zaterdag 24 september keert het vaste Breakcore- en Tekno-event Stamppasta terug en wel met een verpletterende line-up. Het affiche wordt gevuld door Dissolvement, St-Kaaz, Makko, Madnix-System Operator, OBX ZMK en Orthobox. Beukende Darkcore, Industrial Hardcore en Tekno sets maken Zwols poppodium Hedon de place-to-be voor de liefhebbers van de zwaardere dance.

Met Dissolvement haalt Stamppasta een van de leden van het Duracell Soundsystem naar Zwolle toe. Dit is de man die het Tekno-label Duracell in de steigers zet. Met zijn energieke diepe sound brengt Dissolvement de "Long Lasting Power" toon. OBX ZMK, mede verantwoordelijk voor de aller eerste release van ZMK op vinyl in het jaar 2000 heeft het na meerdere release’s een stapje terug gedaan met produceren. Een grote hoeveelheid dikke dj-sets later is de man opnieuw aan het produceren geslagen en kunnen we rekenen op een reeks dampende frisse tracks.

De nacht zal worden ingeluid met de Jungle en Breakbeat set van St-Kaaz en Paludal. Madnix is een oude bekende en draaide al eerder op Stamppasta met zijn partner in crime Mikrobot. Ditmaal neemt hij het heft in eigen hand met een flinke lading Breakbeats in combinatie met een gruwelijke kick. Makko is een nieuwe producer uit Apeldoorn welke o.a. met zijn fijne track Outlawed steeds meer Tekno-liefhebbers naar zijn hand zet. Met een opzwepende set van diepe Tekno, duistere Breakcore en Happy Hardcore zorgt Orthobox voor een knallende afsluiten.

Kaarten zijn in de voorverkoop verkrijgbaar voor € 7,50 via www.hedon-zwolle.nl , Plato en VVV Zwolle en aan de deur voor € 10,00. Minimum leeftijd: 16+.

Artikel delen: