“Het Slot”: spannende locatietheatergame van NijT

Zwolle – Aanstaande zaterdag 24 september presenteert Stichting NijT, locatietheatergezelschap in Zwolle, een voorproefje van haar nieuwe voorstelling Het Slot, die in oktober 2012 in premiere zal gaan.

Deze bijzondere voorstelling, gebaseerd op het gelijknamige boek van Kafka, wordt als theatergame aan het publiek voorgeschoteld. Bezoekers gaan zelf op zoek naar de verschillende locaties waar hints en advies te vinden zijn om de code te kraken om bij Het Slot te komen. Uiteindelijk is de vraag wie je kunt vertrouwen… NijT maakt theater in Zwolle en omgeving op bijzondere locaties. NijT zoekt op alle mogelijke manieren kruisbestuiving – tussen kunstdisciplines, met een locatie, tussen theatermakers en niet-theatermakers. Altijd met als doel wederzijdse inspiratie te creëren.

Dat levert voorstellingen op waarin muziek en beeld vaak een belangrijke rol spelen, die vaak op een bijzondere locatie spelen en die altijd over wezenlijke onderwerpen gaan. Nieuwsgierig naar Het Slot? Kom kijken op 24 september 2011 naar een voorproefje in Haerst (buurtschap van Zwolle), waar we een (gratis) tipje van de sluier oplichten! Reserveren is wel verplicht, stuur een mail naar: reserveringen@nijt.nl

Artikel delen: