Sabotage in Hedon

Zwolle – Kink FM dj Henk Kanning (HNK) en Pauluz presenteren je de dikste nieuwe platen van alternative tot dubstep en van hiphop tot electro. Dat betekent volop uit je dak gaan op de grootste dansvloer en het beste soundsystem van Zwolle.

Hedon.jpg

De eerste editie van het maandelijks terugkerende concept vindt donderdag 29 september plaats in Zwols poppodium Hedon. HNK en Pauluz (o.a. resident van Dubstep-event Blizzurd) vormen de vaste waarde en samen met versterking van gast-dj’s uit de onverwachte hoek zullen zij de nieuwste en dikste plaatjes aan elkaar spinnen. Een mix van verschillende stijlen met als gemene deler: alles is dansbaar. Van alternative tot dubstep en van hiphop tot electro. Compleet met diverse leuke acties zoals gratis knipbeurten van Hair Today.

Bovendien betekent voor twaalf uur binnen gratis entree. Hedon zal worden omgetoverd tot een stomende club waar je gegarandeerd staat te zweten tot diep in de nacht. De voorverkoop is in volle gang. Kaarten zijn verkrijgbaar voor € 5,00 via www.hedonzwolle. nl, Plato en VVV Zwolle. Voor 0:00 is de entree echter gratis.

Artikel delen: