WVF presenteert vrijdag HÆD League4Kids

Voetbalvereniging WVF presenteert vrijdag 23 september vanaf 18.00 uur op sportpark De Weide Steen de WVF HÆD League4Kids. F-teams spelen daarin op vrijdagavonden hun wedstrijden door middel van een interne competitie. Dat doen zij in shirts van topteams zoals Bayern München, het Nederlands elftal of FC Barcelona.

2011-09septlogokidsleague.jpg

F-jes die niet in een selectie-elftal zitten, voetballen op vrijdagavond hun wedstrijden tegen elkaar in die shirts. Dat is de opzet van de WVF HÆD League4Kids. Er bestaat een categorie voor 5 en 6 jaar en een voor 7 en 8 jaar. In drie wedstrijdrondes spelen de kleintjes tegen elkaar op het kunstgrasveld dat het een lieve lust is. Dat op een veld van 20 bij 30 meter. Wedstrijden worden gespeeld door teams van zes spelers en een keeper. Uitgangspunt is dat spelers zoveel mogelijk balcontact hebben, toewerken naar het spelen van wedstrijden in de reguliere competitie en spelen tegen tegenstanders die fysiek ongeveer even sterk zijn. De uitslagen worden naderhand gepubliceerd op www.wvf.nl

 

Tenue en doeltjes Reden om de kidsleague in het leven te roepen is de grote toestroom van F-jeugd bij WVF. Met de interne competitie kan de club alle nieuwe aanmeldingen plaatsen en ook een goede jeugdopleiding bieden. De oprichting vond plaats met behulp van vrijwilligers en in samenwerking met betrokken ouders. Sponsoren zijn HÆD Werving en Selectie en Sport-inn. Zij zagen het idee van de kidsleague zitten en stelden voor elk team een geheel nieuw tenue en nieuwe doeltjes ter beschikking.

Belangstellenden zijn vrijdag 23 september en andere vrijdagen (op dezelfde tijd) van harte welkom op sportpark De Weide Steen om de F-jes aan te moedigen en de league te komen bekijken. Voor de spelertjes is er natuurlijk de mogelijkheid om te douchen na de wedstrijden, is er ranja en bezoekers kunnen genieten van een kopje koffie en een versnapering. De kantine is elke vrijdagavond speciaal voor de league geopend. Bij de start van de league op 23 september vinden er tal van openingsactiviteiten plaats.

Artikel delen:
Reacties 9
 1. Ja Dick zo zie je maar dat je van elkaar kunt leren en dat samenwerking altijd nog beter is dan tegenwerking.Je hoft immers niet altijd zelf het wiel uit te vinden.


  ⚠️ Meld

 2. Je hoft immers niet altijd zelf het wiel uit te vinden.

  @Wichert, ben het met je eens.
  Bij ZAC hebben ze de competitie op zaterdagmorgen. En de ouders/kinderen die ik zie, en de verslagen hierover in het clubnieuws zijn altijd erg enthousiast. En de spelers leren doordat ze elkaar iedere zaterdagmorgen zien, ook de andere teams, erg goed kennen. Dat vind ik ook een pluspunt.


  ⚠️ Meld

 3. @ Wichert, zo sta in in het leven. Zoals je vast weet zijn er ook veel waterschappen. Sommigen zijn te “stoer/eigenwijs” om wat van een ander te leren.

  Maar daar bij ZAC loopt, zeker sinds woensdag, meer bekends dan je denkt en dan Jan (de gewezen wijkagent bij ons) 😉


  ⚠️ Meld

 4. Natascha bij WVF spelen ze al een paar jaar op de vrijdagavond i.v.m de bezetting op de Zaterdag,dat heb je goed onthouden.Echter het nieuwe is nu dat ze vanaf 5 jaar in kunnen stromen en ze dus twee leeftijds categorien hebben.Groot worden is wel leuk maar je moet er ook veel voor doen om het iedereen naar de zin te maken,vooral die waterschappers stoer en eigenwijs


  ⚠️ Meld

 5. @ Wichert, zou bijna de belangrijkste WVF (maar nu dus bij WVF, omgekeerd)-ZAC link vergeten….heerlijk gedreven……Le Karre :D:D:D

  Toptransfert! Mocht via keerperstrainverhalen zijn doen en laten al minimaal een seizoen volgen. En ze mogen ze hopelijk “onder de naald” bij zijn lieve vrouw, nog eens doorlopen 😉


  ⚠️ Meld

Reacties zijn gesloten.