Theater De Spiegel - Foto: Hans van Eijsden
Theater De Spiegel
Foto: Hans van Eijsden

Odeon De Spiegel 5-jarig bestaan met Infundibulum

Zwolle – Odeon De Spiegel theaters bestaat vijf jaar. Ter ere van dit jubileum zijn er tal van activiteiten georganiseerd door de Zwolse theaters. De hele maand september pakt de organisatie groots uit om haar verjaardag met iedereen te vieren. Op zaterdag 1 oktober sluit Odeon De Spiegel theaters de feestmaand af met de voorstelling ‘Infundibulum’.

De Spiegel Brusselse gezelschap Cie Feria Musica brengt een metershoge trechter waar 8 acrobaten afwisselend tegenop springen en in verdwijnen. “Het is lastig uit te leggen, maar het is een spectaculaire en bijzondere voorstelling in het genre nouveau cirque,” licht Keimpe de Jong, programmeur toe. “We proosten met de gasten op onze relatie en de toekomst van cultuur.” Zegt directrice Gijsje van Honk verheugd. Na de voorstelling is er silent disco, live muziek en gaat het feest nog even door. Horecapartner Koperen Kees verzorgd hapjes en drankjes.

Tijdens het jubileumfeest organiseert Odeon De Spiegel theaters ook een inzamelingsactie voor Stichting Meedoen. Met de inzamelingsactie worden stoelen gereserveerd bij alle kindervoorstellingen in de theaters, voor kinderen die het zich niet kunnen veroorloven om zelf naar het theater te gaan. Stichting Meedoen heeft als doel om kinderen die opgroeien in gezinnen die rondkomen van een uitkering en die rond de armoedegrens leven, deel te laten nemen aan sport en cultuur. De stichting wil voorkomen dat kinderen uit deze gezinnen in de leeftijd van 4 tot 18 jaar worden uitgesloten van sociale activiteiten. “Deze inzamelingsactie zal een ludieke loterij worden van bijzondere prijzen die wij met dank aan onze partners kunnen aanbieden. Onder andere een weekend of midweek een bungalow op Landgoed Molecaten en een golfclinic voor 15 personen bij Dutch Golf behoren tot het prijzenpakket. We willen graag iets terug doen voor en met onze bezoekers.” Aldus Daniel Straeter, hoofd marketing en communicatie.

Reserveren voor ‘Infundibulum’ kan via www.odeondespiegel.nl of via het Bespreekbureau van Theater De Spiegel, dat is geopend van dinsdag tot en met zaterdag van 13.30 uur tot 17.30 uur en op donderdag tot 21.00 uur. Telefonisch reserveren kan via 038 4 288 288. Kaarten kosten € 39,50.

Artikel delen:
Reactie 1

Reacties zijn gesloten.