VV Berkum bekert tegen Heracles Almelo

Zwolle – VV Berkum voetbalt op dinsdag 25, woensdag 26 of donderdag 27 oktober voor de derde ronde van de KNVB Beker tegen Heracles Almelo. De hoofdklasser uit Berkum moet uit bij Heracles flink aan de bak tegen het team van Peter Bos. De Berkumers bereikten de volgende ronde van het bekertoernooi na een verrasende zege op Eerstedivisieclub BV Veendam.

FC Zwolle speelt thuis tegen de oud bekende uit de Jupiler League, RKC Waalwijk. De Waalwijkers dwongen het vorig seiizoen via een indrukwekkende eindsprint promotie naar de Eredivisie af. RKC won het afgelopen voorjaar na strafschopppen en een rode kaart met 0-3 in Zwolle. FC Zwolle, dat inmiddels alweer in de hoogte regionen van de Eerstedivisie schittert, heeft wat goed te maken tegen de Brabanders.

Artikel delen:
Reacties 5
  1. Dick, Berkum uit is voor de echte Berkummers toch geniaal? Is toch een hele beleving om als een hoofdklassers met je hele dorp (hehehe) naar Almelo af te reizen en daar in een best leuk stadion te spelen….

    Voor de kansen is het wat minder maar hey de bal is rond!:D


    ⚠️ Meld

  2. Idd, misschien is het nog wel leuker, net een thuispotje gehad. En eindelijk (met de Salverdaloop en 30+-feesten) eens wat te doen voro de mensen uit de Dorp wijk.


    ⚠️ Meld

Reacties zijn gesloten.