Het weer: start van een zonnig weekend

Zwolle – Vrijdag begint de dag in het binnenland met enkele mistbanken. Verder komen er wolkenvelden voor en is het vrijwel overal droog. Overdag zien we een afwisseling van stapelwolken en opklaringen. Er is dus ook zeker ruimte voor de zon. In de middag kan zeer plaatselijk een buitje tot ontwikkeling komen, maar de meeste plaatsen houden het droog.

22-09-2011_weerfoto_diezerpoortenbrug.jpg

Diezerpoortenbrug

Het wordt 17 graden aan zee tot 19 graden in het binnenland. Er staat een matige wind uit het zuidwesten. Vrijdagavond klaart het breed op en in de nacht naar zaterdag is de kans op mist vrij groot. De minima liggen rond 8 graden.

Zaterdag volgt, nadat de mist zal zijn opgelost, een vrij zonnige en droge dag. Er staat maar weinig wind en het kwik loopt op naar 18 graden in het noorden tot 21 graden in het zuiden van het land. Zondag is er nog meer ruimte voor zonneschijn en wordt het nog iets warm met maxima van 20 graden in het noorden en westen tot mogelijk 23 in Limburg. Na het weekend zet het nazomerweer door en wordt het zelfs nog iets warmer. Wellicht zit er ergens nog wel een vijfentwintiger in. Dinsdag komt even een bui in beeld, maar de dagen daarna lijkt het vrolijk door te (na)zomeren.

Artikel delen:
Reacties 2
  1. Ophaalbare brug naar en van de unieke historisch kern. Goed weer tot dinsdag: da’s tenminste beter dan de economische hagel die wordt voorspeld….. tot in de huiskamer. (Nieuws van DNB over Griekenland >:(>:(>:()    ⚠️ Meld

Reacties zijn gesloten.