Chat Log 35

Dit is een Chat Log. Een log waar bezoekers, bekenden of weblogvrienden met elkaar kunnen ‘praten’ over datgene wat hun bezighoudt. De redactie probeert na ongeveer 500 reacties dit log van een vervolg ( Chat Log 36 ) te voorzien. Ga gerust je gang!

Dit Chat Log zal een laatste log zijn in de rubriek Algemene Logs. Naast het Chat Log bestaat er al een succesvol Politiek Log. Het Algemeen Log is ooit bedoeld geweest voor actuele Zwolse nieuwtjes en tips. Voor dit laatste is een Chat Log een alternatief. Daar zouden bijvoorbeeld ook ervaringen over voetbal een plaatsje kunnen krijgen. Dus: het Algemeen Log gebruiken voor actuele Zwolse nieuwtjes en tips, en het Chat Log voor een aangename conversatie. .

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)

531 gedachten over “Chat Log 35”

  1. Gefeli Joppuh!

    Ingrid voordat mijn bericht aan jou in het andere log weer verzuipt hier nog een x:

    Kan me best voorstellen dat je er tegen aan hikt Ingrid, ik heb nu ook wel zoiets van waar ben ik aan begonnen maar ik moet gewoon ff me schouders er onder zetten!

    Succes!

    De kosten zijn idd behoorlijk, gelukkig kan je wel wat aftrekken van de belasting maar ja je moet het wel ff betalen nu.

  2. Zo, dat was prachtig je verjaardag inluiden in TIMELESS. Joffer beetje jammer, zonder reden door de barman met sprite ondergespoten. Verhaal halen kon niet en foto’s maken was uit de boze. Op straat werd een maat van me de telefoon afgepakt door security tot hij de foo van betreffende man had verwijderd. Ziek! Even geen joffer voor mij meer!

  3. Bedankt voor de felicitaties iedereen!! Supertof. Dick de verkering heb ik 4 maa en terug na 9 maandjes afgebroken. Misschien straks wel weer… Who knows 🙂

  4. Gaaf Timeless; kan ik me wat bij voorstellen. Maar dit 😮

    foto’s maken was uit de boze. Op straat werd een maat van me de telefoon afgepakt door security tot hij de foo van betreffende man had verwijderd.

    Aanklacht: psychische claim bij onze regering leggen, daar zitten 2 partijen met het woord VRIJHEID in hun naam >:(>:(>:(

  5. Bericht door dick, op 23 september 2011 om 12:44
    Gaaf Timeless; kan ik me wat bij voorstellen. Maar dit

    foto’s maken was uit de boze. Op straat werd een maat van me de telefoon afgepakt door security tot hij de foo van betreffende man had verwijderd.

    Aanklacht: psychische claim bij onze regering leggen, daar zitten 2 partijen met het woord VRIJHEID in hun naam

    😮 ” Doe es normaal man!” poedel 😮 :P:D Gekheid he Dick;)

    Tim uiteraard van harte gefeliciteerd met je verjaardag en een hele fijne dag gewenst!!:D

  6. 😉 Heb genoten Natas; uitstekende reacties ook……maar hij heeft wel mooi de aandacht van “de belabberde inhoud voor de gewone man/vrouw” afgehouden. Nou ja zolang zijn schaapjes het ook mooi vinden…..meer op ’t politieke :D:D:D

    Er is overigens veulllllllllllllllllllll te weinig gekheid in de maatschappij :'(

  7. Joppuh, je hebt al zoveel dezelfde medailles; het wordt tijd voor een nieuwe:

    Nou ik hem zo zie is het wel een zielig dingetje. Het wordt een andere, speciaal voor jou:

    De felicitatiedienst feliciteert:

    Bernard met zijn 7e gouden plak!

    Eregalerij:

    met 1: Papa Val, Ingrid, Natascha, Appie, ps, Dick, Kire, MarKel, Tim, JanD, ja-tja & Bernard
    met 2: Derk, Assendorper, Doeksen, Eva, Bert J & Blauwtje
    met 4: Dame
    met 7: Joppuh :D:D:D

  8. foutje… verkeerd geknipt en geplakt. In de herkansing:

    De felicitatiedienst feliciteert:

    Joppuh met zijn 7e gouden plak!

    Eregalerij:

    met 1: Papa Val, Ingrid, Natascha, Appie, ps, Dick, Kire, MarKel, Tim, JanD, ja-tja & Bernard
    met 2: Derk, Assendorper, Doeksen, Eva, Bert J & Blauwtje
    met 4: Dame
    met 7: Joppuh :D:D:D

  9. Zo was ik even met andere dingen bezig, zo maar een nieuw log. Gefeliciteerd Joppuh. Ben eigenlijk met te veel dingen tegelijk bezig, morgenavond van de jongste zijn sweet sixteen feestje. Ach maar 25 man. Dus daar nog even wat voor doen. Zondag familiedag, zou daar ook daar nog even 2 salades voor maken. Dus snij me rot op het moment. Nu Nog even de aardappels schillen voor de rundvleessalade.
    En ze willen vanavond ook nog wat te eten. Heb ik mezelf weer om me hals gehaald. Maar wel suuuuuuuuper gezellig allemaal. En daar gaat het toch om.:):)

  10. Tjoo menschen, het regent zonnestralen nu. Niet alleen op 3fm. Maar ben er erg blij mee in de HERFST. :D:D:D Binnen Zwolsch kwartiertje weg hier: WEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEKEND!

    Tijdens de Meppelsche lunchwandeling zaten er verdacht weinig mensen op de terrassen: crisis?

    HOE IS ‘T vanmiddag in Zwolle wat dat betreft?

  11. Wie heeft er iets gehoord in het centrum, ze zeggen in de buurt van de mediamarkt, maar er wordt gesproken over bij een pannenkoekenschip, die heb je toch niet in de buurt van de mediamarkt# broodjeaapverhaal?

  12. Willem mag blijven!

    Willem Pekelder (Trouw) is zeer lovend over de nieuwe dramaserie van de VARA. Boven zijn tv-recensie kopt hij: ??Prachtig geacteerd en spannend Overspel?? (donderdag, Nederland 1, 849.000 kijkers). ??Het prachtige film- en acteerwerk maken het niet moeilijk om mee te leven met de karakters, een onmisbare voorwaarde voor het welslagen van drama. Zelfs de louche Huub, magistraal door Kees Prins vertolkt, weet medeleven op te roepen.?? (TvdH) :D:D:D

  13. Hartstikke interessant! Hoorde het, al rijdend, vanmorgen op radio 1 van een wetenschappert….

    De versneller zou minimaal zijn, maar de bal zou nu bijvoorbeeld al in ’t doel liggen terwijl anno 2010 bijvoorbeeld de pengel nog genomen moest worden oid.

    Denk dat het er hier over gaat:

    Hmmm, waarschijnlijk al geweest—

    EénVandaag (N1, 17:59)
    – De natuurkunde op zijn kop: wetenschappers laten deeltje sneller reizen dan het licht

    De Wereld Draait Door (N3, 19:30)
    Tafelheer is Marc-Marie Huijbregts. Verder met:
    – Wis- en natuurkundige Robbert Dijkgraaf

    Pauw & Witteman (N1, 23:00)
    – Wetenschapsjournalist Govert Schilling

  14. Tim, Ik had je vanochtend al gefeliciteerd met je verjaardag met een heel leuk plaatje erbij. Volgens mij trok mijn plaatje het log níet uit zijn verband (check altijd met voorbeeld) en was het al uit zijn verband. Niettemin is mijn felicitatie weggehaald.
    Daarom nu nogmaals van harte proficiat met je 19e verjaardag!

    Mooi aansluitend op AJAX-TWENTE:

    Nirvana-avond op Nederland 3
    Ben je Nirvana-fan? Zorg dan dat je zaterdag 24 september je televisie op Nederland 3 hebt staan!

    Het is zaterdag 24 september precies 20 jaar geleden dat Nirvana het album Nervermind voor het eerst uitbracht. En die avond eert Nederland 3 de legendarische grungeband die een enome stempel op de nineties heeft gedrukt! Vanaf 23:00 uur is er heel veel Nirvana op de televisiezender.

  15. Zij? 😉 maakt niet uit, ik snap de boodschap 😉

    Dank voor felicitaties iedereen, echt, ik waardeer het enorm.

    NU RICHTING HEDON VANUIT KAMPEN, GOEDE AVOND MENSEN!

  16. @ Joppuh (over 18:05): Volgens mij is nogal sukkelig ogende Ramzi Nasr (OvJ) vergeten terug te bellen naar zijn manlijke en vrouwelijke onderdanen…omdat ie veul te druk was met zijn hartstochtelijk overspelige vrouw? 😮

  17. 🙂 Klinkt als muziek uit je vingers Doecs. Je zult maar ‘doorsnee’ zijn 🙁
    Nou ja ‘zijn’, de mening van iemand die ik nog nooit ontmoet heb.

    😮 Ben heulemaal geen fan van Henk Westbroek (in tegenstelling tot…komt ie weer: Derk)….met zijn populistische geratel plaatselijke partij: van de week deed die kleine van de AVRO hem 2 uur goed na!

    YESSSSSSS morgen weer YOUPIEEEEEEEEEEEEEE; hoop dat Joppuh hem nu eindelijk ook weer eens goed vindt. 😉

  18. word tijd dat jij een keer onder gezellige mensen komt,hoef je een keer niet van die zuurpruim verhalen hier neer te typen

    en maak je niet ongerust,mij zul je niet snel ontmoeten want ik hou van gezellige mensen

    kerel ga een keer naar timeles gezellig

  19. 21:37 is me niet duidelijk, maar dat hoeft ook niet perse. Oh, je ziet dit als vriendensprokkelplek 😮

    pilz ze morgen, prut alvast met de steenkouwe Grolsch hier. Moet eigenlijk nog wel lachen dat je me als zuurpruim ziet. Pruimenliefhebber wel, dat ckus. 😉

  20. ook het recht om zelf te bepalen wat hij of zij gezellige mensen vindt.

    wie ben ik om aan iemands rechten te komen ….Donnert?
    Knap dat je kunt oordelen op geschreven tekst. Wel over een ander natuurlijk want over jezelf oordelen schijnt lastiger te zijn.

  21. Wel over een ander natuurlijk want over jezelf oordelen schijnt lastiger te zijn.

    Ik oordeel niet op basis van geschreven tekst Dick, het feit dat jij dit copy/paste en daaruit jouw conclusie trekt lijkt erop te wijzen dat jij dat wel doet, goed lezen, ….lijkt schrijf ik.

  22. Ik weet nog niet wat ik morgen ga doen. EDON lijkt me wel leuk maar bij DE club zijn ook altijd “gezellige” mensen te vinden. We zien wel. 😉 Ik hoop wel dat die Gambel morgen op tijd in de Pierik is. Vorige week kwam hij pas om 18.00 uur ankakk’n. 🙁

  23. de eerste die zegt dat ik iets MOET sabel ik neer,dick,trouwens,ik heb zoveel goeie vrienden dat ik weleens MOET kiezen,maar dat is waarschijnlijk een andere MOET dan die jij bedoelt

    alleen ik MOET eten anders ga ik dood,dus niks moeten.
    klopt het dat je midden op je kruin al begint te kalen???

  24. Konden mensen maar makkelijker kiezen…altijd een beetje shit vrijdagsavonds. Mijn bijzonder geliefde dame kijkt dan naar zo’n zaadsjow op de commerciëlen. Maar dat heeft ze verdiend en is haar van harte gegund. Tuurlijk red ik me wel, drankje d’r bij beetje zeuren met de jongens, maar ik maakte net ff de verkeerde keuze: Johan-III boven. Ckus het verkeerde moment 🙁 Dan hier maar weer een beetje onzin uitkramen. Oh ja….via deze onsympatieke draad wil ik 2 digitale vrienden op ’t smoelenboek laten weten dat ik de vriendschap helaas nog niet kan bevestigen: gek*t met het w8woord…..komt tijd komt raad.

  25. HHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhheeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrlllllllllllllllllllllllllllllllllijijijijijijijijijijkkkkkkkkkkkkkkkkkk capslock op MOETEN heeft gewenst resultaat 8)

  26. @ Doecs: Kalen, ik? Week niet, kank niet zien, maar eerlijk gezegd zal me dat aardig jeuken. Grijs wordt ik wel en ik vind Gert&Hermien per dag beter.

    Ben wel zomaar, nog wel na de vakantie en zonder wat te doen…….2 kg afgevallen, gemeten op ijkpunt 2 maand geleden. Zit jij onder of boven dat grote getal kwa gewicht?

    ———————————

    Mooi nummer nu op die zaadsjooo “wil geeeeeeeeeeeen ander nooit weeeeeeeeer” Sh*t hoe heet die plaat ook alweer?

  27. Strak plan Ingrid. Lijkt me lastig, zo druk zijn met een ander. Misschien een hondje nemen? In de hofstad zijn nog een poedel en een schoothondje gratis af te halen.

  28. Met mij gaat het goed, Doeksen, maar hoe is het met jullie?:o De humeurtjes zijn niet op peil. Ze hebben deeltjes ontdekt die sneller zijn dan het licht. Dat betekent dus dat je terug kunt in de tijd. Een ideetje?;)

  29. Burendag, opgelegde comedy. Komt het niet van D.E.?

    Babbeltje/beetje lachen, geen gezeik met niemand, vanopaan kunnen; prima zo. Oh ja, we zouden deze zomer nog bbq-en: prima zo.

  30. 23:27 ckus, verbaast je toch niet? Nee, RTL 4 nu niet. Ben bezig met de ontsluiting van het digitale smoelenboek. Ongelooflijk dat ik het wachtwoord kwijt ben geraakt en al een paar dagen niet te volgen mailtjes ontvang om het weer te ontsluiten. Nog ongelooflijker:

    Dat ik zoveel moeite doe voor dat onbelangrijke http://www.smoelenboek.nl >:(

  31. Ik weet niet waar ik morgen naar toe moet maar denk er serieus over na om morgen een keer lekker te gaan uitwaaien in Zandvoort en daarna de prachtige grachtengordel van Amsterdam even te gaan bezoeken.

  32. Lieve mensen, geniet nog even van de avond. Vlieg elkaar niet in de (gekleurde) haren. Weet het Doeksen, dat lukt bij jou sowieso niet:).
    En geniet van het heeeeeeeeeeeeeerlijke waaaaaaaaaaarme weekend.

  33. RTL 4 is en blijft een noodzakelijk kwaad Dame, ik gunde haar het welverdiende verzetje. En geen zin om elders te kijken: niet de moeite waard. Volg jij de serie “Overspel” of kijk je nauwelijks tv?

  34. Ik hoor net de uitslagen van de TV-canon. Volgens mij hebben er vooral vijftigers gestemd: Swiebertje, Sonja Barend, Willem Ruis en Toppop. 🙂

  35. @ Dame: 23:59, herkenbaar dus.
    Neh joh, kan alleen voor mezelf spreken maar “beetje zeur’n” omdat je toevallig op dat moment op die plek bent. Doecs lijkt me een aardige kerel, zoals zoveel mensen aardig zijn. Wel een beetje druk met andere mensen, maar ook daarin is ie niet de enige.
    Swiebertje, Sonja Barend, Willem Ruis en Toppop: goeie keus 😀
    Knallen ze ook eens in ’t land van JP. Trusten alvast :D:D:D

  36. joppeh wanneer ga je weer draaien

    Dat weet ik nog niet Doucks! Maar als t r weer van komt, denk oktober november weer dan laat ik het je direct weten. Vanmiddag naar Edon?

  37. Goeie, heerlijke, morgen. NOG geen Youp >:( Nou ja, we moeten weg voor een heerlijk spontaan, onvoorspelbaar weekend…geniet van alles en Doecsman, vind mezelf al wies genog 😉

  38. Dit vind ik een sterke Youp, daarom plaats ik m!

    Normaal
    We hebben meer vetzakken dan hongerlijders op de wereld. De vetzakken zijn met anderhalf miljard, terwijl de hongerlijders het aantal van een miljard lang niet halen. Dus: gefeliciteerd vetzakken. De hongerlijders hoeven nog niet te wanhopen. De Nederlandse regering gaat stevig korten op de ontwikkelingshulp, dus komen er vanzelf weer veel hongerlijders bij. Ik reken op een paar miljoen. Dat wordt dooreten vetlappen. Doe er alles aan om die zwaar bevochten koppositie vast te houden.

    Zal er iemand in ons parlement naar de regering durven roepen dat ze normaal moeten doen? Normaal! Durft iemand het te gillen? Te krijsen? Oorverdovend door merg en been? Gaat iemand van de oppositie bij mevrouw Verbeet of meneer Rutte op tafel staan om het furieus te janken? Te janken dat dit echt niet kan! Ik weet: het mag niet, het hoort niet, het is tegen de regels, maar een stevige uitzondering kan die regels toch bevestigen? Dat de hele oppositie gezamenlijk gaat staan en als in een ballet van Pina Bausch dreigend richting de regeringstafel loopt om daar vlak voor Rutte en consorten te sissen: ⤸Doe eens normaal!⤝

    En niemand antwoordt. Sprakeloze Verhagen, verbijsterde Donner, onthutste Rutte zelf, ontroerde Knapen. Daar staan ze. Monden vol goed onderhouden tanden!

    Er mag bij geklapt worden. Jolande Sap vergeet haar genante middelbareschoolact met de stekker, zelfs Slob gaat los uit de gereformeerde heupen, bedrijfspoedel Job blaft ritmisch na de woorden, de parmantige Pechtold heeft zijn jasje uitgedaan.

    ⤸Doe eens normaal⤝, fluisteren ze tegen de bewindslieden die net hebben staan stotteren dat het niet anders kan. Die hebben staan jokkebrokken dat je in de politiek nou eenmaal prioriteiten moet stellen. Die wisten dat het smerige woorden waren??

    Het ritme zweept de fracties op en de nog zittende CDA-leden maken zich los van de stoeltjes. Ze kijken een beetje verlegen en besmuikt naar de jongens en meisjes van de VVD, maar ze sluiten zich aan. Ze sluiten zich aan bij de rest. Het doet aan gospel denken! Stef Blok moet lachen. Lachen om de act en om de waarheid. Hij realiseert zich dat het niet kan. Het kan niet dat een welvarend land als Nederland geld jat van de allerarmsten, poen steelt van de om eten schreeuwende crepeergevallen. Stef denkt aan alles, aan zijn eigen familie, vrienden en kennissen. Hij gooit zijn kale kop in de lucht en roept: ⤸Geert! Jij ook!⤝ Geert aarzelt, maar denkt dan: het is waar. We moeten ons schamen. Het kan niet. Het mag niet. Dit kan ik als ik later in de hemel kom aan God niet verkopen, zeker niet als God ook nog Allah blijkt te heten!

    ⤸Oké⤝, roept Geert, ⤸ik doe mee!⤝ En als Geert meedoet dan doet de rest van de PVV ook mee. Niet eerder dan dat hun Grote Leider is gaan staan. Maar hij is gaan staan. En hij heeft zich aangesloten bij de sissende rest, die doe eens normaal blijven scanderen. Bijna rappen is het! Gerdi geeft als een metronoom het ritme aan. Het swingt. Het ziet er geweldig uit.

    Het is eigenlijk doodnormaal dat het parlement van een van de rijkste landen niet kort op de ontwikkelingshulp. Na vijf minuten eindigt het. Zowel de regering als de parlementsleden vallen elkaar geëmotioneerd in de armen. Frits Wester spreekt voor de televisie over een hemelse sfeer en maakt de woordspeling Omhels Angels! Tranen over de wangen bij Donner, een dartelende Ivo Opstelten, een huilende Maxime.

    De beelden gaan de wereld over. Op YouTube wordt het een regelrechte hit. Tot diep in Nieuw-Zeeland en Brazilië danst men massaal op deze rap. Obama feliciteert Trix. Andere landen verklaren zich solidair en draaien hun bezuinigingen terug.

    België vormt in twee uur een regering met als speerpunt de hulp aan de Derde Wereld. Die niet meer bestaat. Niks Derde Wereld. Eén Wereld! Iedereen doet normaal.

  39. En omdat ik nu toch eenmaal in de koppie/peest modus zit…. soms kom je n nog onontdekt pareltje tegen. Dit is er zo een, van Sjoerd Mossau in het Algemaan dagblad.

    Pak nu u fiets en word blij van ’s werelds beste voetballand
    Toen ik nog bij de F-jes en de E-tjes voetbalde, kreeg onze leider elk najaar een klein wit envelopje van de penningmeester, met een paar guldens en een paar kwartjes erin. De envelop zat netjes dichtgeplakt en er stond iets opgeschreven met een balpen. Zoiets als: ‘Kilometervergoeding E1. Seizoen 1986/87′.

    Die guldens en kwartjes waren exact afgestemd op de reisafstanden die we dat jaar gingen afleggen. Het was de bedoeling dat de leider ze vervolgens eerlijk verdeelde over onze ouders, afhankelijk van hoe vaak ze zichzelf en hun auto ter beschikking stelden – en naar welk verre dorpen we dat seizoen precies gingen reizen. Maar onze papa’s en mama’s zeiden dan altijd: ,,Koop er maar wat broodjes met frikandel voor, beste leider.”

    Ik moest aan die envelopjes denken, toen Pieter Huistra deze week iets bijzonder treffends zei in Voetbal International. Het ging over onze eerste plaats op de FIFA-ranking – en de trainer van FC Groningen vertelde dat daar veel méér achter zat dan een steekbal van Wesley Sneijder, of het tactisch concept van Bert van Marwijk. (Spanje schijnt ons woensdagavond weer even te hebben ingehaald op de lijst, maar dat is vast iets tijdelijks.)

    Huistra zei: ‘Dat er scheidsrechters zijn die komen opdagen, dat er een bond is die zich hierover bekommert, dat de kantines open zijn, vrijwilligers beschikbaar zijn, dat de accommodaties goed zijn en het materiaal in orde is.’ Dat, concludeerde Pieter, is het ware verhaal achter ons succes, want er is geen land dat in dit verband aan ons kan tippen. Dáárom zijn wij nu, of straks weer, het beste voetballand ter wereld.

    Ik vond dat erg mooi gezegd van Huistra, vooral ook omdat het heel erg waar is.

    Pak uw fiets, zometeen, en rij vlug naar het dorp verderop, of naar de oude volksbuurt aan de rand van de stad. Fiets door de polders en langs de kanalen, op weg naar zo’n prachtig Hollands sportpark, in Dedemsvaart of in Jubbega of in Rotterdam-Noord, of in de Bijlmer. Ruime complexen met netjes gemaaide velden en fijne kantines, waar een glaasje ranja nog een kwartje kost.

    Met clubbestuurders en vrijwilligers, druk in de weer met speelschema’s en consumptiebonnen en waterzakken en een spons. Met jongetjes en meisjes, keurig in tenue, klaar voor een wedstrijd in strak georganiseerde competities, tot die van de F15 aan toe. Met goedwillende ouders als leider of als scheidsrechter, maar steeds vaker met gediplomeerde jeugdtrainers, jong en ambitieus. Duizenden teams, honderdduizenden popelende voetballers.

    Er valt genoeg te zeiken vaak, over ons voetbal. Wanneer hooligans het Maasgebouw bestormen bijvoorbeeld, of als er weer eens een club gered moet worden door de gemeente. U leest er vaak over, in de krant, zeker als de politiek boos en verontwaardigd haar vinger opsteekt.

    Maar stap op uw fiets dit weekend en word blij van Nederland voetballand. Een land waar ouders twee gulden en een kwartje krijgen uitgekeerd van de penningmeester, om met hun auto vol jongetjes naar Rijsbergen te rijden, of naar Koog aan de Zaan. Een land waar de bal rolt, in elk gehucht en in elke stadswijk, van Cadzand tot Appingedam.

    Het beste voetballand ter wereld!

  40. Bericht door Joppuh, op 24 september 2011 om 12:07
    Nu Beth Hart en Joe Bonamassa aan het downloaden, ff kiek-n of -t wat is, Doucksùn!

    Heb ik net vanmorgen gedaan Joppuh!! Staan wel aardige nummers op.

  41. Het album begint met het bekende “Sinner’s prayer” dat de liefhebbers natuurlijk nog wel kennen van brainbox met Jan Akkerman toen nog in de gelederen. Dit is een slowe uivooering met een mooie rauwe zang van Beth en gecombineerd met venijnig gitaarwerk van de heer Bonamassa zelf!

  42. Ja, best wel JanD! Denk dat ik m maar op cd zet, lekker voor in de auto onderweg naar -t werk of naar huus! En vanmiddag nog naar Edon, thuis tegen het altijd lastige Wilsum!

  43. Je bent n bevoorrecht mens Jan D! Nu tijd voor iets stevigers, Black Sabbath met de tribute voor Ronnie James Padanova Dio! Mob rules en vele andere lekkere stevige strijkjes! :D:D:D

  44. Ooit noggus gekampeerd op oud-Formerum. Toen moest het woord “luxe” nog uitgevonden worden. Stromend water (pomp) en een soort latrine, de achtergrondstilte van de noordzee, en meeuwen die zich collectief niet stilhielden tot in de vroege uurtjes.

  45. vandaag een superdag gehad op doepark nooterhof bij de officiele opening van de sterrenwacht en het (mede door mij) gerealiseerde weerstation. de laatste puntjes moeten nog op de i worden gezet maar dan is het ook top !

  46. beste mensen, het log gaat achteruit.in de afgelopen 12 hebben is er welgeteld 23 reacties binnegekomen.
    gaat het log het verliezen tegen de civiele interesse?

  47. Tjeu, Vegte, wat een zware stelling…
    Maar je kent vast de zegswijze: “Verbeter de toekomst, begin bij je zelf”?
    Het zou dus fantastisch leuk zijn om op dit log vaker van je te lezen…

    Hoe meer zielen, hoe meer vreugd.

  48. Veel gehoord van dit log, maar eens even kijken wat die zoute eppo’s allemaal uitspoken hier. Even terug gelezen waar dit allemaal over gaat, en ben tot de conclusie gekomen dat het echt nergens over gaat.

  49. Wat een k u t scheids die vBoekel, eerst had ie een pengel moeten geven aan Schaken en voordat Leerdam vee lte zwaar rood kreeg had ie voor een overtreding van az voor ons moeten fluiten, jammer dat zo n doodgraver ons weer zo nadrukkelijk moet benadelen!

  50. Bericht door Assendörper, op 25 september 2011 om 12:09
    Danser, ga jij maar ergens anders dansen.

    De waarheid is moeilijk te verteren.:D

  51. @ Joppuh, 2 strakke stukjes gister; blij ook dat je Youp weer aansprekend vindt. Straks eens Studio Sport kijken, vooral goed opletten bij benadelen Feyenoord ….. maar owww wat was dat gister bij Ajax een loepzuivere 2-0 :o>:(:( Die grens stond er verdeurie strak bovenop :'(

  52. Dankzij jullie meldingen en input heb ik het probleem van het artikel van de Herberg eindelijk kunnen oplossen. Tenminste, in ieder geval wanneer er op een link via Twitter/Facebook geklikt wordt (waar het het meeste voor kwam). Bedankt voor de meldingen, mochten jullie toch nog steeds op het artikel van de Herberg uitkomen dan hoor ik het graag. 🙂

  53. Jazeker, vorig jaar ook al. Dat team van Zuid is te hoog ingedeeld. Beetje zielig voor die jongens, want elke week met grote cijfers verliezen is niet motiverend. Daar weet Feyenoord ook alles van.;)

  54. @Admin (ik meen Hans)

    Het herbergtopic (oudste topic van Weblog Zwolle nieuwe layout) verschijnt weer bij mij onder Google Crome.

    De link die in de adresbalk staat (want die vroeg je me destijds) is:
    https://www.weblogzwolle.nl/content/view/25536/55/index.php#comment-227910

    Ik heb geklikt in het reactiemenu aan de linkerkant op het bericht over ‘Ongeval op Burgemees…’
    Als ik daar rechtermuisknop op de link klik om daar de link te bepalen, krijg ik:
    https://www.weblogzwolle.nl/content/view/25536/55/#comment-227910

    Bijna hetzelfde dus alleen verschil in de ‘index.php’

  55. Bedankt WFvN! Via Twitter is het probleem opgelost, maar via het reactiemenu nog niet dus. Op de één of andere manier vindt hij het nodig om index.php toe te voegen wat niet mag. Ik duik er weer in, hoewel het lastig is omdat het niet altijd voorkomt. In ieder geval kom ik nu een stuk verder ermee. 🙂

  56. Okay Tim, dank. Zonder deze log teveel te willen vervuilen met technische praat: via mod-rewrite maak ik gebruik van URL-rewriting. Die zorgt ook voor het weghalen van index.php en het omzetten naar /content enzovoort. Ik vermoed dat daar de oorzaak ligt, in combinatie met caching. Dit betekent dat ik mijn “regex-kennis” moet gaan bijspijkeren. Kost me een paar weken om het boek opnieuw te lezen maar ik ga dat wel proberen tussen de werkzaamheden door. 🙂

  57. Morgenochtend om 8 uur melden bij Ziekenhuis de Weezenlanden voor een stroomschok in verband met mijn hartritmestoornis. Hopelijk gaat het helpen. (Morituri te salutant)

  58. WFvN en Tim: het probleem heb ik, zoals het er nu naar uit ziet, kunnen lokaliseren maar nog niet kunnen verhelpen. Zoals je HIER (pas op, nerd talk!) kunt zien, is het een bug in mod-pagespeed, een module binnen onze installatie. Het probleem is bekend, het wachten is op een nieuwe versie van de ontwikkelaars, en zodra die uit komt dan pas ik (zoals altijd, overigens) de update toe. Nog even geduld dus en nogmaals bedankt voor het meedenken! 😉

  59. Onze meid kwam vanmorgen heel netjes om 7 uur bij ons in bed kruipen. Heel netjes, want ze heeft de hele nacht keurig geslapen zonder dat de zenuwen haar wakker hielden. Want:

    VANDAAG IS ROSALIE 4 JAAR GEWORDEN!!!!!!!! :D:D:D:D:D:D:D

    Nog even lekker een uurtje met zn 3-tjes in bed gelegen, daarna naar beneden gegaan, de versierde kamer bewonderd en toen kwamen de cadeautjes te voorschijn…
    In een RAZEND tempo werden alle papiertjes afgerukt, het cadeau een seconde bekeken, aan de kant gegooid en op naar het volgende cadeau…
    Hilarisch!
    Ons kleine meissie alweer 4!! Wij zijn vandaag ook een beetje jarig!!

    Vanmiddag komen de opa en oma’s met de cadeautjes die ze het allerhoogste op haar verlanglijst heeft staan, een gitaar (nou ja, een ukelele) en een echt werkend fototoestel voor kids (Harrie let op; de concurrentie is in aantocht ;)).

    We gaan zo samen kwarktaart maken… Dit wordt een hele leuke mooie dag!

  60. Die meidengroep kan hier al zn oorsprong vinden. We hebben een djembe, een tamboerijn, mondharmonica, triangel, xylofoon, microfoon, kleine peuterpiano, enz enz enz

  61. @Bernard, neurtino’s? Herken er het woord neutronen in. Heeft het iets te maken met het nieuws over dat we sneller dan het licht kunnen zijn?

  62. @Appie; Dank je wel voor die hele lieve Garfield!!!
    @Allemaal; Bedankt voor die lieve felicitaties!!!
    @Bernard; Gefeliciteerd met een goed verloop van je “reset”…

  63. Appie!!!!!
    Ik lees nu pas mn Ongewenste Mail en daar vind ik een fantastisch leuke Hallmark kaart tussen!!!!!
    Wat lief!!!!
    Ik zal hem morgenmiddag aan Rosalie laten zien, als ze van school komt!! Dankjewel!!!!
    En wil je ook je dochter heel erg van ons bedanken????

  64. @Eva en MarKel: van harte gefeliciteerd met jullie dochter 😀 Wat een mijlpaal zo’n 4e verjaardag! Op naar school 😀 (en opeens een vrije ochtend voor jezelf….)

  65. He he het is eindelijk gelukt om aan te melden wat een gedoe. Heb wel een andere naam moeten gebruiken maar ja, ik blijf toch wel doordansen. wat jij Doeksen 😉

  66. @Natascha, zo heeft ieder nadeel zijn voordeel. Net even naar de markt geweest. En zo even lekker buiten zitten. Lekker donkerbruin broodje met zeezout boter eten:D

  67. *Zucht* Ik vraag me wel eens af of het telkens dezelfde persoon is die zich mijn reacties zo aantrekt.

    Telkens weer van die anonieme reacties in de zin van:”Plantje heeft weer een mening”, “Ik krijg spontaan migraine na het lezen van Plantje zijn reactie” enz enz.

  68. @Plantje, trek het je niet aan joh, maar misschien dat ze bij admin na kunnen kijken of deze reactie op jou steeds van hetzelfde ip adres afkomen wanneer je het echt wil weten. En anders zou ik zeggen lekker laten zeuren. Vond je reactie op het ballon “incident”heel gewoon.

  69. @Ingrid

    marit van bohemen, william spaaij, maarten van de weijden, dio? Doen die echt mee aan wie is de mol 2011? Zou wel superleuk zijn!!

  70. Bericht door ingrid, op 28 september 2011 om 14:24
    @Plantje, trek het je niet aan joh, maar misschien dat ze bij admin na kunnen kijken of deze reactie op jou steeds van hetzelfde ip adres afkomen wanneer je het echt wil weten. En anders zou ik zeggen lekker laten zeuren. Vond je reactie op het ballon “incident”heel gewoon.

    Daar heb je ook gelijk in. Vind het altijd zo vervelend als mensen zich wel opwinden over dingen die je zegt (of alleen al het feit, dát je ergens op reageert), maar vervolgens niet de moeite nemen om dat fatsoenlijk kenbaar te maken!

  71. @Plantje, ik denk ook dat ze dat in de gaten hebben dat jij “dat”vervelend vind, dus reageren ze zo naar je.>:( Eigenlijk is dat heel triest, van die perso(o)nen.

  72. Bericht door ingrid, op 28 september 2011 om 14:49
    @Natascha, weet het niet, heb je dat ergens gehoord/gelezen. Zijn inderdaad gweldige namen.

    De site van widm is weer actief!

  73. Bericht door ingrid, op 28 september 2011 om 14:24
    misschien dat ze bij admin na kunnen kijken of deze reactie op jou steeds van hetzelfde ip adres afkomen wanneer je het echt wil weten.

    Navragen hoeft niet meer; ik lees al geruime tijd mee. Ik kan inderdaad bevestigen dat dit om één en dezelfde internetverbinding en 1 dezelfde mobiele apparaat gaat, waarmee dit gepost wordt. Lekker negeren dus, is de moeite niet waard!

  74. Okie. Bedankt voor het ophelderen Hans. Ik negeer het gewoon netjes.

    Ach…misschien komt die persoon nog eens tot inkeer. 😀

    En ik denk inderdaad dat Ingrid ook gelijk heeft… Doordat ik zo gretig hap blijft het leuk voor mensen. Ik zal het in ieder geval gewoon leuk houden door er (zo min mogelijk tot) niet op in te gaan. 😉

  75. Heeft er nog iemand een auto nodig haha, morgen speciale actie bij autopalace krijg je kaarten voor Nick en Simon erbij. Die wil mijn dochter zooooo graag.

  76. Hahaha Eva nee dat ga ik ook zeker niet doen. Een paar normale kaartjes kopen voor Nick en Simon en dan een auto kado krijgen daar heb ik geen moeite mee.

  77. Goeiemorgen. @ Plantman 😮

    Doordat ik zo gretig hap blijft het leuk voor mensen.

    Je gaat (zeker je reageer) gedrag toch niet aanpassen aan een ander? Gooi er gewoon uit wat je eruit wilt gooien. Wie denkt die muppet wel niet dat ie is dat ie jouw reageer gedrag kan veranderen? Suc6!

  78. Bericht door dick, op 29 september 2011 om 08:15
    Goeiemorgen. @ Plantman
    Doordat ik zo gretig hap blijft het leuk voor mensen.

    Je gaat (zeker je reageer) gedrag toch niet aanpassen aan een ander? Gooi er gewoon uit wat je eruit wilt gooien. Wie denkt die muppet wel niet dat ie is dat ie jouw reageer gedrag kan veranderen? Suc6!
    [/quote]
    Nee, niet mijn reageer-gedrag. Wel mijn hap-gedrag. Dus als iemand het nodig vindt om te zeggen, dat mijn reactie nergens over gaat negeer ik dat gewoon. Tenzij het van iemand komt die ik hier wel ken. Maar als het de standaard anonieme namen als “Mr. Betweter”, “Altijd Reageren” enz enz zijn ga ik er niet op in.

  79. @ plantje, zie sowieso niet waarom je je aan zou moeten passen aan 1 jankert. Begrijp ook niet waarom zoveel mensen anoniem reageren, maar het is hun keus. Jouw reactie is uiteraard jouw keus.

  80. Bericht door Eva, op 29 september 2011 om 11:28
    Heel goed, Plantje…. Moeilijk, maar wel heel goed!!
    Waar mogelijk zullen we je daar wel wat bij helpen…

    Dank! Maar op zich ben ik een grote jongen 🙂 Dus ik zou zelf zo volwassen moeten zijn 😉

    Bericht door dick, op 29 september 2011 om 11:44
    @ plantje, zie sowieso niet waarom je je aan zou moeten passen aan 1 jankert. Begrijp ook niet waarom zoveel mensen anoniem reageren, maar het is hun keus. Jouw reactie is uiteraard jouw keus.

    Nou, ik wist tot voor kort natuurlijk ook nog niet, dat het één jankert was. In principe reageer ik ook anoniem. Maar ik ga er niet moeilijk over doen, dat mensen hier weten wie ik ben. Maar er zijn er wel bij die heel bewust anoniem reageren om op die manier dingen te roepen die ze niet-anoniem niet zouden zeggen. Sinds ik een keer dat incidentje van de boze beller heb gehad hou ik mezelf vaak voor:”Zou ik dit ook in een persoonlijk gesprek zo zeggen?”

  81. @Plantje, had ik inderdaad gelezen, het is wel op een dag dat ik normaal gesproken werk, maar eens overleggen of ik mijn werktijden kan aanpassen, maar waarscijnlijk willen er wel meer heen. Maar eens even zien. Dank je.

  82. Misschien dat je mijn vriendin dan nog tegenkomt 🙂 Ik had haar de tip ook gegeven.
    Heeft hier iemand ervaring met dergelijke banenmarkten?

  83. Bericht door Plantje, op 29 september 2011 om 12:53
    Heeft hier iemand ervaring met dergelijke banenmarkten?

    Ja, ik. Wat wil je weten?
    Neem een aantal cv’s mee, bereid je voor zodat je in een paar zinnen aan iemand kan vertellen wie je bent en wat voor baan je wilt. Hoe beter de indruk is die iemand van je krijgt, hoe beter het voor je is. Zorg dat je een beetje opvalt, in positieve zin. Ik had bijvoorbeeld mn c.v.’s in kleurenpapier uitgeprint. Tussen alle witte vellen valt die het snelste op.

    Besef je wel, dat voornamelijk de sectoren waar de meeste banen in te vinden zijn daar aanwezig zullen zijn, zoals de zorg. Zo ook qua opleidingen.

    Als je niet helemaal zeker bent van de tekst in je brief of c.v. kan je dat daar ook laten controleren.

    Toen ik er kwam waren er ook werknemers van het UWV aanwezig, die bijvoorbeeld informatie kunnen verschaffen over “wat te doen bij ontslag”, qua juridische toestanden.
    Nou weet ik niet zo goed hoe het deze keer zal gaan, op Deltion. Ik ben zelf altijd bij Werkplein De Lure geweest.

  84. Deze banenmarkt wortd georganiseerd door werkplein de Lure, eerder zaten ze ook nog wel eens bij het Fc Zwolle stadion.
    Het ironische is dat ik zelf nog heb mee mogen/moeten organiseren van deze banenmarkt, want zij zijn nog onderdeel van het UWV.
    Wanneer ik besluit om er heen te gaan is het wat mij betreft nu alleen nog maar om even mijn gezicht te laten zien bij vele collega’s waar ik mee heb samen gewerkt, maar doordat je in verschillende gebouwen zit, bijna niet meer ziet. Zo van wanneer ik per 1-1 werkloos wordt, denk dan ook nog even aan je collega’s.
    Het vervelende is omdat ik UWV’er ben dat heel veel dingen via het hoofdkantoor eigen personeel geregeld gaat worden. Dit om belangenverstrengeling te voorkomen. Dus hoe het echt gaat per 1-1, zal het wel zien.

  85. of zijn het je anaalklieren joppeh

    Nee mr Pierre Douchsùn, dör is niks mis mee, vanmör’n had ik nog 8 cm ontsluuting, net op tied gelukkig!

  86. Bericht door drama, op 29 september 2011 om 18:29
    Wij hebben momenteel geen TV en radiosignaal via assendorp.tv.

    Zijn wij de enige?

    Kan het niet controleren Drama want ik was op dat moment niet tuus.;):)

  87. Bericht door Assendörper, op 29 september 2011 om 21:02

    Mondovino zit niet voor niks in Assendörp. Er wonen daar heel veel wijnliefhebbers.

    Drankorgels bedoel je:)

  88. Ik vind de straten ook een beetje smal Ingrid en daarom ben ik bovenin de K?rke gaan wonen. Heb daar een mooie uitkijk over Assendörp en p?rk de Weezenlanden. 🙂

  89. Ik zal eens kijken of Melanie die banenmarkt wat vindt.

    Ik kan helemaal begrijpen Ingrid, dat het voor jou heel erg dubbel voelt om daar heen te gaan!

  90. Bericht door ingrid, op 29 september 2011 om 17:19

    Lijkt me inderdaad heel dubbel, raar en ongemakkelijk om naar je oude werkgever te gaan, maar nu aan de andere kant van het loket…

    Anders zoek je iemand die met je meegaat, die ook een baan zoekt? Kan je nog een beetje doen alsof je voor diegene meegaat…

  91. @Eva, tis inderdaad raar.Maar ja wanneer ik er heen ga wil ik eigenlijk wel een beetje netwerken bij mijn (oud) collega’s zo van zie je een leuke baan, dus denk aan mij. Wil zekere proberen of 1 of 2 collega’s ook mee willen.

  92. Zo net even naar de markt geweest met vriendin, nu nog ff boodschappies doen met oma.
    Altijd even gezellig op de markt en bakkie doen bij stappie op terras.

  93. Mensen die in café de Hete Brij in Zwolle Wordfeud willen spelen, zijn niet meer welkom. Wordfeud is scrabble op de mobiele telefoon of tablet en is razend populair.
    Eigenaresse Elles Hetebrij werd gek van de Wordfeuders. ‘Het loopt echt de spuigaten uit’, zegt ze. ‘Soms zit de hele bar vol met mensen die Wordfeud spelen. Er wordt niet meer gesproken, er is geen interactie met de barman. Ook tot zijn grote ergernis.’Dat meldt de Stentor.

    Op een krijtbord is dan ook te lezen dat het spel verboden is. ‘Ik hoop dat dit gewoon een hype is die overwaait. In de tussentijd houden we het hier gezellig. Je kunt hier gewoon scrabbelen en schaken of darten of een kaartje leggen. Maar dat doe je samen. Dan blijft het sociale aspect van een bruin café overeind.’

    ————————————————————–

    er wordt niet meer gesproken……… Ik geef Elles groot gelijk.

  94. hoe breng je

    1) je kroeg
    2) het spel wordfeud

    onder de aandacht ?

    nou op deze manier 😀

    het maakt niet uit HOE je in het nieuws komt ALS je maar in het nieuws komt. Dat lijkt me wel gelukt 🙂

  95. idd Markel, als het maar nieuws is.
    Maar inmiddels hebben de nationale media dit bericht ook al overgenomen, en hoe moet dit nu met Zwolle’s “gastvrijheid”:o

  96. Zo, Sanne heeft haar natje en haar droogje weer gehad. Maar direct weer even een lading was aan gezet. En dan kan ik zo weer naar bed!

  97. Goedemorgen! Ik neem aan dat je vannacht bedoelde Ingrid. Inmiddels heb ik er al weer 4 km rennen op zitten en ben ik lekker aan het sporten. Het is zeker lekker weer! Kom op mensen! Uit je bed en erop uit! Of lekker aan de slag. Maar zeker niet binnen blijven zitten!

  98. Rijnmond luisteren, Derksen draait Cuby om het andere nummer, alles ken ik al maar het blijft gruwelijk mooi!
    Goedenmorgen Zwolle!

  99. wie heeft er hier ook al weer twee Antilliaanse of Surinaamse dames bij zich? Ik meen Joppuh. Kan het zijn dat ik je gisteren in de parkeergarage aan het Klein Grachtje tegenkwam, Joppuh?

  100. Vandaag weer een nieuwe Youp. Hij is weer beregoed. Krijg niet genoeg van deze onderbroekenlolbroek.

    Aan het haardvuur
    Soms vind ik heel veel dingen grappig. Bijvoorbeeld als ik lees dat je psychisch gezond moet zijn om een wapenvergunning te krijgen. Dat vind ik geestig. Of dat er bij De Telegraaf een meneer ontslagen is omdat hij verhalen had verzonnen! Dat is toch humor? Of dat het bedrijfje Quality Investments, verdacht van de grootste Nederlandse beleggingsfraude ooit, is aangeraden in het kwaliteitsprogramma van Harry Mens. Of dat ik Raoul Heertje in Koffietijd zie. Naast Martin Gaus die iets uitlegt over hoog en laag kwispelen. Raoul moet een boekje verkopen. Ik moet daar om lachen. Hard lachen zelfs. Nog harder dan toen ik ooit Jiskefet bij Ivo Niehe zag.

    Net als dat ik lees dat een wetenschapper heel lang naar een schildpad heeft zitten loeren om te kijken of het gapen van dat dier besmettelijk is. Dit gebeurde niet in Tilburg, maar in Nijmegen. Dat is toch aandoenlijk. Of de burgemeester van Ghana, die opbiecht dat hij wel zestien keer in Gouda is geweest. Hij mag blijven. Niemand heeft last van hem. Hij is er toch nooit.

    Ik glimlach ook als ik denk aan de ongeletterde Afghaanse politiemannen die door de Nederlanders zijn opgeleid met poppetjes en autootjes van Playmobil.

    Dat die lessen ook nog eens in die hitte plaatsvinden en dat die Nederlander boem zegt als-ie een bermbom nadoet is voor mij ondraaglijk. Zo geestig.

    Of dat een Haagse PVV??er, die bij Pauw & Witteman komt vertellen dat hij de burgemeester van zijn stad weg wil hebben, eruitziet als een Haagse PVV??er. Alsof hij zich ervoor heeft verkleed en een masterclass van Kees van Kooten heeft gevolgd. Ik vind dat gewoon leuk.

    Deze week keek ik naar Neonletters en vond er niks aan. Dus ging ik pissen. Toen ik terugkwam vond ik het opeens wel heel geestig. Een van de jongens speelde een louche handelaar in Tsjechische stervensbegeleidsters, die voor een ridicuul bedrag verzorgsters aan radeloze bejaarden verhuurde. Vooral de scene tussen de terminale demente, die niks meer snapte, en te drinken kreeg van de Tsjechische, die geen lettergreep Nederlands sprak, was geweldig.

    Het idee vond ik surrealistisch goed en de charlatan, de souteneur van het zootje, werd groots geacteerd. Zo goed dat ik niet kon zien wie van de twee hem speelde. Tot ik merkte dat mijn vrouw tijdens mijn afwezigheid gezapt had en dat ik naar een gewoon, niet komisch bedoeld programma zat te kijken.

    De man was werkelijk een handelaar en komt ongetwijfeld binnenkort zijn waren aanprijzen bij Harry Mens. Bij dat haardvuur.

    Maar het hardst moest ik lachen toen ik vorige week Charles Groenhuijsen vermomd als piraat bij Eva Jinek zag. Hij had een zwart lapje voor een van zijn ogen. Kwam door een oogoperatie. Niet te verwarren met een kijkoperatie. Hij leek een heuse boef.

    Later las ik dat hij een internetsite met opinies is begonnen. Dat moet hij weten, maar de site wordt gefinancierd door Pieter Brink en Nina Storms. Dan is het toch grappig dat je dan als crimineel in beeld komt? Dan heb je ronduit gevoel voor humor.

    Ik zou Charles bijna willen uitnodigen om mee te schrijven aan mijn komende oudejaarsconference. Denk ondertussen dat dat van die financiering van Nina en Pietje niet waar is. Dat doe je niet als onafhankelijk journalist. Of zien we Charles binnenkort bij het haardvuur met Harry?

    Nog even terug naar Quality Investments. De inmiddels gearresteerde baas van dat spul was ene Frank L., die handelde in levensverzekeringen van bijna dooie Amerikanen. Frisse handel dus.

    Maar het leukste is dat hij uit Noord-Holland kwam. Om precies te zijn: West-Friesland. En dat hij ooit politieman was. Daar moet ik om lachen. Smakelijk zelfs.

    Of ene Dirk S. uit Wognum dit ook grappig vindt? Vast wel. Hij vertelt dat binnenkort bij Harry. Aan het haardvuur. Dat gezellige haardvuur.

  101. @Assie en Doeksen Hebben jullie kaartjes voor 9 november voor de Spiegel zodat jullie je idool in levende lijve kunnen bewonderen?:)

  102. Zonder mijn zoon, Jan. Ze doen het idd goed, maar ik geloof dat de verschillen tussen de teams wel erg groot zijn. Beetje zielig voor de verliezers deze cijfers.

  103. Mijn plannetje is trouwens niet gelukt JanD en Doeksen. BertJ zei wat moet jij nou op dat log? hahaha had ik het verkeerd ingevuld. #blondgeborenhe

  104. @Ingrid Studie is geweldig maar wel zwaar naast het werk. Mijn zoon heeft het erg naar de zin met zijn studie. Hij logenstraft het beeld dat velen van studenten hebben, want uitgaan is er niet bij. Vijf dagen van half negen tot half zes en dan ook nog eens zelfstudie ’s avonds. Maar als het je boeit kun je veel aan. Koken wil nog niet erg: de pasta komt inmiddels zijn neus uit.:)

  105. Ga naar Oeroeg kijken, naar het boek van Hella Haase. Ingid, heb je nog een mailtje gestuurd over een vacature, mogelijk interessant voor je. Welterusten allen.

  106. Hahaha Kaal, dan ben je aardig bijgetrokken JanD. JaJa jou meissie heeft het goed daar. zie net nog een foto van jelly belly’s voorbij komen op twitter. Gelukkig maar

  107. Zoo ff lekker onder de waterval doorgeweest. Nu een filmpje kijken en daarna naar mijn mandje. Averlis, BertJ en Doeksen veel plezier op het feestje vanmiddag. Tjuuuussss.

  108. Goedemorgen! Het gaat echt lekker met Sanne! Vannacht om drie uur even wakker geweest en daarna lekker om half acht pas weer. Prima tijd om op te staan dus!
    Gisteren hebben we van mijn vriendengroep uit Venray een heel leuk speelkleed met speelboog erboven gekregen. Dat ziet ze helemaal zitten!

    Nu lekker met een bakje koffie en de tablet op de bank zitten.

    Ik moet zeggen dat dat Windows 8 verdomd goed werkt! Al is het slechts een Developer Preview, dus nog niet eens een beta!

  109. Ja, ze werken hard bij Microsoft! Moet je maar eens op Googelen. Ik moet wel zeggen, dat ik het nog niet bruikbaar vind voor mijn hoofd-tablet. Maar op de tweede tablet draait het prima!
    Aangezien het een preview is voor ontwikkelaars, zodat ze apps kunnen gaan maken zijn de apps voor mail, contacts, calendar en messaging nog niet beschikbaar. Anders was ik al helemaal over gegaan waarschijnlijk!

  110. op mijn laptop heb ik windows 7 maar op de tablet heb ik appeltjes software draaien 🙂

    overweeg zelfs om helemaal op appeltjes te gaan draaien maar dan moet de weersoftware ook op appeltjes kunnen draaien en dat is helaas nog niet zo

  111. Ik moet ze bij Apple nageven, dat het wel allemaal retesoepel werkt!

    Maar ja… ik vind het ook wel fijn om Windows programma’s op de tablet te kunnen draaien. En om dingen die ik met mijn mediacenter opgenomen heb op mijn tablet te kunnen kijken.

    Het wordt vooral interessant als Windows 8 op ARM processoren gaat draaien (doet het nu al, maar ik heb niet zo’n tablet en de versies die nu te downloaden zijn zijn alleen voor x86 geschikt).
    Of ze moeten x86 processoren gaan maken die geen ventilator nodig hebben….dat is nog wel het grootste nadeel van een Windows tablet.

  112. @plantje: helemaal met je eens
    de keuze voor het besturingssysteem wordt vaak bepaald door de software die je wil of moet draaien. Windows heeft zich absoluut bewezen in de markt en is daarom ook breed geaccepteerd. Geen wonder dus dat veel software onder windows beschikbaar is. Probleem met windows is alleen dat alle versies historie met zich mee moeten dragen (in goed nederlands: backwards compatibility) 😀

  113. @Plantje, fijn dat het Sanne de draad lijkt te hebben opgepakt. Zal wel een “groei “sprong (of hoe ze dat tegenwoordig ook maar allemaal noemen) zijn geweest.

    Vandaag maar weer eens genieten van het mooie weer.

  114. Mijn ervaring is dat het op zondag weinig zin heeft om de site van de Stentor te bezoeken, omdat ze dan kennelijk niet of ternauwernood werken. Dit itt De Gelderlander en Tubantia.

  115. Kennelijk, Doeksen. Op zich vind ik het wel prettig dat de zondag niet een gewone dag is met de normale drukte. Nieuw wacht echter geen dag en daarom is het toch vreemd dat de Stentor de zondagsrust eert. De sites van Gerformeerd Dagblad en Reformatorisch Dagblad liggen er op de zondag overigens helemaal uit. Op de Stentor kun je tenminste nog wel oud nieuws volgen.:)

  116. Het lijkt erop dat Doeksen’s eigen pubers hem naar bed hebben gestuurd. 😮 Van hem hoef ik dus niet veel te verwachten wat opvoedtips betreft.;)

  117. Bericht door ingrid, op 2 oktober 2011 om 13:48
    @Plantje, fijn dat het Sanne de draad lijkt te hebben opgepakt. Zal wel een “groei “sprong (of hoe ze dat tegenwoordig ook maar allemaal noemen) zijn geweest.

    Bericht door doeksen, op 2 oktober 2011 om 22:31
    13.48

    wij noemen dat een groeistuip(landelijk bekent)

    Wij noemen het “heerlijk”! 😀

    Gisteren bij de schoonouders in Groningen geweest. Rond 22.00 uur terug naar huis gereden. Toen Sanne de luier gedaan, omgekleed, in slaapzakje gedaan en in bed gelegd…dit alles terwijl ze gewoon door sliep! Net om 5.18 uur werd ze weer wakker. Heerlijk!
    Melanie kon een flesje klaar gaan maken. Mijn wekker zou toch om 5.30 uur gaan, dus ik ben de luier maar gaan doen. En nu ligt ze weer braaf te slapen. (En kan papa naar het werk)

  118. Fijn he, Plantje!
    Niets is zo heerlijk als je kleine slapende wonder, die je heel voorzichtig naar bed tilt om haar maar niet wakker te maken.

    Trouwens, Doeksen:

    Bericht door doeksen, op 2 oktober 2011 om 22:33
    het leven van een baby gaat niet over schone luiers

    Leuk bedacht, maar het is NIET waar… Het leven van een baby gaat JUIST WEL over schone luiers… Je wilt ze niet horen als ze ontevreden zijn over een vieze luier!!!

  119. bah ,een weekje Brabant gehad smerig warm weer ,vies op een terrasje ,alleen wel jammer van dat Brabantse bier zowat overal Bava en Jupi bier.Wat is Zwolle dan toch weer mooi als je de Peperbus weer ziet en je kunt weer fatsoenlijk naar de W.C.

  120. Ik neem aan, dat je een grapje maakt Wichtert.

    Hoezo zou je in Brabant niet fatsoenlijk naar de wc kunnen?!? Als je boven zo’n gat in de grond moest hangen ben je te ver door gereden….dat is Frankrijk 🙂

  121. Zal ik hier anders ook een keer een paar fotootjes van Sanne posten? Of worden mensen daar niet vrolijk van?

    Ingrid… Als je zoon het bestand bijvoorbeeld in Word gemaakt heeft kan het zijn, dat het in een lijstje aan de linkerkant staat op het moment dat je Word weer opent. Maar heeft hij het opgeslagen, maar weet ie niet meer waar? Of heeft hij het niet opgeslagen en is het hopen op een automatisch opgeslagen bestand?

  122. goeiemorgen allemaal,heb vannacht lekker door geslapen,werd pas om 5.45 wakker van de wekker.poe hé ben best wel trots op me zelf

  123. Wat je zegt, Joppuh!!! Allememaggies!!!
    Hoe lang heeft de site er eigenlijk vandaag uit gelegen wegens onderhoud? Blijkbaar de hele dag???????????????

  124. Goedemiddag, nee bestand niet gevonden helaas>:( Dus wat ie er mee gedaan heeft?

    @Tim, succes morgen met je theorieexamen. Hoe laat moet je?

  125. Bericht door Joppuh, op 4 oktober 2011 om 17:16
    Makke bende hier Zwolle !

    De schoffelclub is niet aanwezig dan krijg je dat.:D:P:D

  126. Inderdaad Eva, gaf weer een boel stress hier in huis. Dat zal bij iedere jongere zo zijn. Maar als je dan ook nog adhd hebt. Dan weet je het wel:)

  127. Goeie smorgens…

    @Ingrid; Dat zal je een boel energie (en misschien wel meubels??) gekost hebben om hem weer rustig te krijgen… Hoe groot was het bestand? Is hij weer overnieuw begonnen??

  128. @Eva, gelukkig blijft het bij een boel verbaal “geweld”. Hoe groot het bestand was weet ik niet precies. Omdat het voor school was, heb je geen keuze, en gelukkig realiseert hij zich dat zelf ook, en doet dat naar een boel over een weer gezeur ook wel. En dan leve twitter, waar vele medeleerlingen ook actief zijn, en dan gelijk aanbieden. Ik hen dit en van mij mag je dat wel overnemen. Dus al met al was het gisteravond, weer redelijk snel voor elkaar.

    En heeft er , zegt ie, van geleerd dat hij wat beter op moet letten bij het opslaan.

  129. Tja, die les leren we allemaal door schade en schande…8)
    Na iedere alinea, toets ik altijd Ctrl-S. Hoewel… bij de nieuwste versies van Windows dit weer een totaal andere sneltoets is… >:

  130. @Eva, zo is het zal hem inderdaad de Ctrl-s toets ook nog even uitleggen. Wist ik ook niet, maar sinds mijn computer cursus, voor de vakantie, heb ik dat ook geleerd.:)

  131. Inderdaad…het is een zure les, maar we hebben het allemaal wel eens meegemaakt.
    Als het goed is werkt ctrl+s nog gewoon hoor.

    Maar ach…het gaat ook een keer gebeuren, dat de printer stuk is, het papier op, het hele verslag kwijtraakt, nat regent of wat dan ook. Vervelend maar waar!

    Mooi dat ie in ieder geval geholpen is!

  132. @Plantje, dat met het uitprinten hebben we al gehad. Het al wel af hebben maar op het laatst pas willen printen. Dus dan s’avonds om 11.00 uur nog bij de buren aan kloppen:) Of s’morgens eerder naar mijn werk om het daar te printen. Dus ik weet je te vinden mocht dat probleem zich nog eens voor doen. 😛

  133. Maf gezicht hier in de tuin; een stel mussen is druk bezig met het slopen van een paar uitgebloeide planten. Ze trekken net ze lang aan de uitdroogde stengels en blaadjes totdat die loslaten. Vervolgens vliegen ze met een bek vol weg. Nesteldrang in de herfst???

  134. Bericht door Plantje, op 5 oktober 2011 om 15:16
    Kunnen we niet gaan voor een chatlog met 1000 entries? [/quote
    Volkomen met Plantje eens.

  135. Ik heb mijn rijbewijs op wat latere leeftijd gehaald. Dat theorieexamen is idd behoorlijk lastig. Je moet het echt helemaal uit je hoofd leren. Met globaal overkijken kom je er niet. Heb een hele zomer besteed aan het repeteren met een oefenboek. Uiteindelijk wel als samen met een andere (ook al een wat oudere) kandidaat alle 70 goed. En dan komt het ‘echte’ werk, het praktijkexamen. Ik vrees echter dat als ik de theorie morgen opnieuw zou moeten doen, dat ik ook zou zakken. Net zoals de meesten van jullie, schat ik zo.8)

  136. Bericht door Plantje, op 5 oktober 2011 om 21:56
    Helaas! Hij is gezakt! Hij had één foutje te veel.

    DAT is vet balen, zeg!!!

    Het is idd zo… de theorie-examens van tegenwoordig zijn heel veel moeilijker dan bijvoorbeeld 15 jaar geleden.

    Ik blijf maar verkondigen, dat ik het een zeer goed idee zou vinden, als IEDERE weggebruiker om de 5 jaar verplicht een theorie-examen zou moeten doen!

  137. Het theorie examen is wel wat lastiger geworden, maar het is nog steeds geen rocket science.
    Als je nog 70 vragen hebt gehad heb je nog een examen “oude stijl” gehad hoor dame.
    Ik heb in 2004 mijn theorie voor de motor nog gehaald (dat is in principe gewoon hetzelfde en dat was prima te doen. Maar als ze dan vertellen dat van de hele groep er maar twee het gehaald hebben schrik je toch wel! En als degene achter je gezakt is en roept:”Dat is al de vijfde keer!” Schrik je nog harder!
    Ik heb in 2009 mijn vriendin nog geholpen met haar theorie examen. Weer anders, maar wel te doen. Tenminste…als je ziet wat voor verantwoordelijkheid je krijgt als je voor alles slaagt!

    Regelmatig een theorie examen zou misschien goed zijn, maar dan moet het cbr wel concurrentie krijgen, want zoals het nu gaat dat gaat vaak nergens over! Bovendien vraag ik me af of dat zin heeft voor de mensen die zich te goed voelen om een gordel te dragen, nuchter te blijven of voor rood te wachten enz.

Reacties zijn gesloten.