Verhuurcapaciteit oefenruimtes Popfront verdubbeld

Zwolle – De oefenruimtes voor bands in het pand van Hedon en Popfront te Zwolle zijn met ingang van het nieuwe seizoen veel vaker open. Met de uitbreiding van de verhuurcapaciteit wordt ingespeeld op de grote vraag naar geschikte oefenruimte door bands en muzikanten uit de regio Zwolle.

Al jaren wordt er in Zwolle gesproken over een tekort aan plaatsen waar bands kunnen oefenen. De ingerichte professionele ruimtes van Popfront kenden een beperkte openingsstelling. Omdat de organisatie volledige op vrijwilligers draaide waren de ruimtes hoofdzakelijk ’s avonds en in het weekend open.

Mede door de fusie met Hedon komt daar nu verandering in. Zo is er een extra ruimte ingericht en beschikbaar gekomen, zijn de ruimtes op vrijdagmiddag structureel in de verhuur en kunnen muzikanten ook overdag in Popfront terecht. Met deze ingrepen wordt de beschikbare capaciteit ruim verdubbeld en daarmee het pand beter benut.

Hedon en Popfront zijn nadrukkelijk bezig de dienstverlening aan bands te verbeteren en willen graag ook ondersteuning bieden aan bands die daar behoefte aan hebben. Zo worden meer podiumplekken geboden voor beginnende en gevorderde bands en zijn er meer opname mogelijkheden in beeld en geluid om bands verder te helpen.

Om extra aandacht te geven aan de ruimere openingsstelling van de vrijdagmiddag kan de eerste maand gratis worden geoefend. Kijk op www.popfront.nl voor de voorwaarden en alle informatie over oefenruimtes. Hedon en Popfront zijn gevestigd in gebouw de Branie aan de Burgemeester Drijbersingel in Zwolle.

Artikel delen:
Reactie 1

Reacties zijn gesloten.