Scooterrijder vlucht na aanrijding in Karnebeektunnel

Zwolle – Een 54-jarige fietsster uit Zwolle is donderdagmiddag 22 september rond 16.30 uur ernstig gewond geraakt bij een verkeersongeval in de van Karnebeektunnel. Het slachtoffer werd met o.a. een open beenbreuk per ambulance naar het ziekenhuis gebracht. Een tweede slachtoffer, een 74-jarige vrouw liep schaafwonden op.

De veroorzaker, een onbekende scooterbestuurder, reed na het ongeval door in de richting van Zwolle-Zuid, zonder zijn identiteit bekend te maken. Het gaat om een getinte man met lang krullend haar, die op een beige scooter reed. Hij doeg geen helm. Hij slalomde door de tunnel en bij het inhalen kwam hij met de vrouwen in aanraking, die daardoor ten vak kwamen. Mensen die iets gezien of gehoord hebben dat verband kan houden met dit ongeval en nog niet door de politie gehoord zijn wordt gevraagd contact met haar op te nemen via 0900-8844. Naar het ongeval wordt een nader onderzoek ingesteld.

Artikel delen:
Reacties 2
  1. Dit is dus het ongeluk waar @Natascha en @Plantje het over hadden.
    En zoals ik het lees is roekeloos rij gedrag de oorzaak. En er dan ook nog vandoor gaan. Hoop dat er getuigen zijn, waardoor de dader gevonden wordt.

    Sterkte voor de slachtoffers.


    ⚠️ Meld

  2. Er wordt raak gejaagd met die scooters door die tunnel soms levensgevaarlijk .Ze rijden dwars tussen passerende fietsers door met hoge snelheid en dat moet wel eens fout gaan.Daar moet veel meer controle op zijn gewoon op de weg zie je veel scooters met hoge snelheid zonder helm .Men heeft tegenwoordig een kentekenplaat dus moeten toch makkelijk op te sporen zijn


    ⚠️ Meld

Reacties zijn gesloten.