Censuur

Zwolle – Een jaar na de opening van DOAS, De Oude AmbachtSchool, zeg maar een verzamelgebouw voor allerlei kunstenaars, vond in samenwerking met Woningbouwvereniging SWZ en KIZ  vrijdagmiddag het symposium Censuur plaats. Dit aanleiding van het feit dat het nu, een jaar later een goed moment was te laten zien wat er zoal in de ateliers, in DOAS gebeurd.

marianne_sint.jpg

Bij het symposium waren twee gastsprekers, Ralph Keunig, directeur van Museum de Fundatie en Marjanne Sint, bestuursvoorzitter van de Isala klinieken. Zijn er ongeschreven do’s en don’ts in het kunstaankoopbeleid van een museum? Dient kunst in een ziekenhuis alleen maar een helende werking uit te stralen of mag ook daar kunst afschrikken? Dat waren de onderwrpen die door hen besproken zijn. Daarna was er paneldiscussie die onder leiding stond van Willem Alkema waarna het geheel werd afgesloten met een rondgang door het gebouw en de bekende netwerkborrel.

doas-54.jpg

ralph_keunig_sint_en_alkema.jpg

Artikel delen:
Reacties 3
  1. en de bekende netwerkborrel

    Gadverdamme, komen we elkaar weer tegen >:(>:(>:( Maar omdat het goed is voor mijn zakelijke toekomst, dus voor mij….ben je vandaag mijn grootste vriend. 🙁


    ⚠️ Meld

Reacties zijn gesloten.