Drie auto’s op elkaar bij kettingbotsing Zwartewaterallee

Zwolle – Drie auto’s zijn vanmiddag betrokken geraken bij een kettingbotsing. De voorste auto stond lang stil voor het groene stoplicht en de achterste auto die aan kwam rijden dacht dat de twee auto voor hem aan het rijden waren. De auto kon niet op tijd stoppen en botste er achterop waardoor de twee auto’s veel schade opliepen. 
data_thumbnail.jpg

De brandweer werd met spoed opgeroepen om het wegdek te reinigen. Uiteindelijk kwam de brandweer aanrijden zonder spoed. Het wegdek werd goed gereinigd door de vele vloeistoffen die verspreid lagen over het wegdek van de Zwartewaterallee. Berger Leerentveld heeft de drie auto’s afgevoerd. Bij de botsing is niemand gewond geraakt.

Artikel delen:
Reacties 9
 1. Lijkt me ook niet nodig dat de brandweer met licht- en geluidsignalen zich moet verplaatsen om het wegdek schoon te maken. Althans, dat is mijn invulling van “spoed”.


  ⚠️ Meld

 2. Moet erbij vernoemd worden dat de brandweer “uiteindelijk zonder spoed” aankwam? Wat een onnodige sneer naar de brandweer!

  Het wegdek werd goed gereinigd door de vele vloeistoffen die verspreid lagen over het wegdek van de Zwartewaterallee

  Dan is de aanrijding dus een goede zaak geweest…als door de vele vloeistoffen het wegdek goed gereinigd werd! 😉


  ⚠️ Meld

 3. @Weblogzwolle is een bron vermelding plaatsen hierbij ook niet op zijn plaats?
  HVZwolle.nl schrijft een stuk en heeft foto’s gemaakt en er staat vervolgens geen bronvermelding bij.

  Erger nog er ggeft een bezoeker aan dat de foto niet duidelijk is vervolgens wordt er een link gepost met daarin een posing met meer foto’s en dat bericht wordt verwijderd.


  ⚠️ Meld

 4. Peter, stel je niet zo aan zeg. Linksonder in de foto staat de bronvermelding, of wil je onder een andere nicknaam nog meer reclame voor je (eigen?) website?


  ⚠️ Meld

Reacties zijn gesloten.