Hotel Lumen officieel geopend

Zwolle – Vrijdagavond is Hotel Lumen door burgermeester H.J. Meijer officieel geopend. Hotel Lumen is te vinden aan de Ceintuurbaan in Zwolle, en maakt onderdeel uit van het Stadion, bekend doordat FC Zwolle er gebruik van maakt.

 img_3930_copy.jpg

Tijdens deze druk bezochte opening onthulde de burgermeester een fotocollage gemaakt door een fotografe van buiten Zwolle. Daardoor is op deze collage duidelijk te zien hoe een iemand van elders tegen Zwolle aan kijkt. Hotel lumen, met als exploitant Chagall Hotels & Restaurants, werd in april 2011 geopend voor de gasten. Het nieuwe hotel in het stadioncomplex aan de Ceintuurbaan in Zwolle kreeg een viersterren status. Hotel lumen is een leerwerkplek voor mbo-studenten van Landstede. Bij de inrichting van het hotel werd rekening gehouden met leerwerkplekken voor studenten.

img_3938_copy.jpg

img_3896_copy.jpg

In de hal van het hotel, dat het aantal hotelbedden in Zwolle uitbreidt met 125 stuks, is een drietal van die fotocollages te bewonderen.

img_3909_copy.jpg

img_3963_copy.jpg

img_3974_copy.jpg

Artikel delen:
Reacties 14
 1. Denk dat het hotel nog wel redelijk zou kunnen (gaan) lopen. Maar dat Equipe, zoals Marcello zegt, zie je nooit iemand. Zij doen toch ook de horeca in het Zwolle stadion. Hoorde dat ze de prijzen van de muntjes flink opgeschroefd hebben, zal het dan niet zo goed gaan?


  ⚠️ Meld

 2. Dan heb je het misschien over de brasserie? In het stadion (hoofdgebouw) en in het event center (naast lumen) zijn anders genoeg activiteiten!


  ⚠️ Meld

 3. Hanze hotel rode torenplein, weet niet wat de kwaliteit is. En zoek eens onder bed en breakfast zwolle, bij centrum staan ook erg leuke adresjes.


  ⚠️ Meld

 4. Campanile Hotel ,Dijkstraat door en je bent in de binnenstad
  Hotel Fidder Wilhelminastraat spoor over en je bent er zo
  Wientjes en daar naast twee hotels aan de Stationsweg
  Hotel van DE Boer Bij De Spiegel ,steegje door brugje over en je bent in de stad
  Of als dit allemaal te ver is .
  Onder de Brug slaapzak mee of een kartonnen doos.


  ⚠️ Meld

 5. het is een hotel voor mensen die hier zaken doen. voor degezlligheid of het toeristische zou ik zeker niet zwolle uitkiezen om eens heen te gaan.


  ⚠️ Meld

 6. Marcello kom dan niet met een auto want parkeren is daar niet gratis.
  Begrijp niet dat dat niet gewoon bij die dure kamer prijs in zit.:-)
  Ik denk dat het nieuwe ,nu in aanbouw zijnde van der Valk hotel een betere keus is als het klaar is.Word je ook niet lastig gevallen door die voetbal gekken.


  ⚠️ Meld

Reacties zijn gesloten.