Op zoek naar Zwols talent voor Kerstshow

Zwolle – Over hoeveel talent beschikken Zwollenaren? Thomas-orkest uit Zwolle roept alle mensen met talent op om auditie te doen voor de kerstshow op dinsdag 20 december 2011. Het betreft de laatste plekjes, want er hebben zich al vele talenten aangemeld.

‘Een blik in de spiegel’ is een wervelende en kleurrijke kerstshow met spannende combinaties van orkest, zang en varieté. Een voorstelling met een lach en een traan, met vrolijke wereldmuziek en een uitbundig liefdesslot. Bert Vrieling (Zwolse Muziekfabriek), Jilles (de Zwolse Frank Sinatra), Muppetstuff, Esther Groenenberg, Anne Appelo, Andrea Schuttevaer (Swollskin), Cindy Oudshoorn (Kayak), Buddhi, Leen Ripke (Blues Dimension), Jelske Docter (musicalschool Song & Dance) en Guido Huige (finalist van het TV- programma ‘Wie is DI-RECT’) hebben zich al aangemeld en treden op met Thomas-orkest. Daarnaast zijn er nog gesprekken gaande met twee andere grote namen.

Voor deze kerstshow auditeerden ook verborgen talenten onder ‘minder bedeelde Zwollenaren’. Wonderbaarlijk mooie pareltjes werden ontdekt onder bejaarden, gehandicapten en mensen met een kleine beurs. Zij geven de kerst- show een bijzondere noot, die dan ook niet voor niets ‘Een blik in de spiegel’ heet. Kerst, familie, feest van bezinning, viering van de geboorte van het licht, is een moment waarin oorlog en vrede ineens scherp zichtbaar worden. Zowel in het groot, tussen landen, als in het klein, in de privé-sfeer. Respect en liefde zijn daarbij een belangrijke reddingsboei, niet alleen in oorlogs- maar ook in vredestijd. Thomas-orkest wil mensen daarvan bewust maken en er samen met het publiek een warme en bijzondere voorstelling van maken waarin iedereen zich welkom voelt.

Thomas-orkest is het oudste orkest van Zwolle en heeft in het verleden altijd veel voor de samenleving gedaan. Dirigent Patrick Curfs is een van de grote drijfveren achter de kerstshow en maakt zich er persoonlijk hard voor om lokale talenten een podium te bieden. ‘Een blik in de spiegel’ wordt maar liefst twee keer op dinsdag 20 december gespeeld. ’s Middags is er een besloten voorstelling voor mensen die zonder een steuntje in de rug niet zo gauw naar het theater zouden gaan. Het Zwolse bedrijfsleven en de Junior Kamer zetten hun schouders onder dit project dat de titel ‘Hartje winter in het zonnetje’ meekrijgt.

Kunt u zingen, musiceren of heeft een act waarin u uitblinkt? Meld u dan aan via email: info@thomasorkest.nl. Meer informatie leest u op de website van Thomas-orkest op: www.thomasorkest.nl. Voor de avondvoorstelling kunt u nu al kaarten reserveren via www.odeondespiegel.nl.

Artikel delen:

Reageer