Speeltuin Assendorp krijgt Egbert de Goedeplein

Zwolle – De speeltuin aan de Geraniumstraat in Assendorp bestaat 80 jaar. Ter ere daarvan was het zaterdag feest. Ook gebeurde er iets speciaals. In de speeltuin kreeg oud- vrijwilliger, erevoorzitter en toezichthouder van de speeltuin Egbert de Goede een plein naar zich vernoemd.

speeltuin_assendorp_80_jaar-10.jpg

Egbert de Goede overleed vorig jaar augustus op 75-jarige leeftijd en werd met het nieuwe plein geëerd als belangrijk persoon voor de speeltuin in Assendorp. Verder was er in de speeltuin van alles te doen.

speeltuin_assendorp_80_jaar-3.jpg

speeltuin_assendorp_80_jaar-18.jpg

speeltuin_assendorp_80_jaar-24.jpg

speeltuin_assendorp_80_jaar-21.jpg

Artikel delen:
Reacties 3
  1. ik ben geboren en getogen in assendorp in de molenweg 125 woon nu in zwolle zuid .Maar ik moet zeggen dat assendorp ltijd een heel bijzondere actieve wijk is geweest en nu nog met dat mooie plein en de muziektent.Dat is altijd het middelpunt van de wijk geweest vanwaar alles werd georganiseerd.Vroeger vertrokken wij als bewoner vanaf dat plein ook met de rea bussen voor uitgaantripjes naar buiten .ASSENDORP zal bij mij altijd een bijzonder plekje in mijn hart behouden

  2. We hebben 24 september een mooie dag beleeft in de speeltuin. Het weer was er fantastisch voor en het bezoek kwam in matige getale naar de tuin.
    De aandacht voor het "Egbert de Goede" plein was overstelpend. Alle kranten besteden er aandacht aan, de paparazzi knipten er lustig op los.

Reageer