Superstreekmarkt treft mooi weer

Zwolle – Bij de Agnietenberg in Zwolle werd zondagmiddag voor de vierde keer de Superstreekmarkt georganiseerd. Ook dit jaar weer als afsluiting en als klapstuk van de Week van de Smaak. Met een fraai nazomer zonnetje erbij was het goed toeven aan de Haersterveerweg.

ssm_7_1_van_1.jpg

Duizenden bezoekers uit Zwolle en omgeving kwamen naar de Agnietenberg om te proeven en te genieten van eerlijke en ambachtelijke producten uit de streek. Vooral het Vechtdal was goed vertegenwoordigd. Meer dan 45 standhouders presenteerden hun producten. Voor de bezoeker was er veel te doen. Er waren proeverijen en kookdemonstraties. Wel eens gehoord van buffelkaas, truffel aardappelen of een gerecht van raapstelen? Een artistieke cake gezien? Zo was er nog veel meer te zien en te proeven. Kinderen konden een ritje met een pony maken in het bosrijke gebied bij de Agnietenberg.

ssm_1_1_van_1.jpg
Even het vuur aanblazen…

ssm_4_1_van_1.jpg

ssm_6_1_van_1.jpg

ssm_3_1_van_1.jpg

ssm_5_1_van_1.jpg

ssm_2_1_van_1.jpg

Artikel delen:
Reacties 6
 1. Tout chique Zwolle en de linkse kerk waren present. De Brinkhoek wilde op het terras gezien worden, en links Zwolle kon zien waar het ergens in hun leven mis was gegaan.

 2. Het kak-gehalte was inderdaad nogal hoor. Titel had ook kunnen zijn Linkse markt voor rechtse ballen 😉

 3. Dat was natuurlijk omdat wij niet gezien hadden dat het er weer was 😉
  Altijd erg leuk, deze streekmarkt!

 4. Volgens mij was het weer een gewoon stukje gewoon gezellig Zwolle wat gehouden werd op de gewoonste plek waar ooit Thomas a Kempis gewoon zijn navolging van Christus schreef.

 5. Dacht dat het carnaval was, bij het begin, man zonder tandjes en baard…
  en een fiks mes in zijn hand…
  ;D

Reacties zijn gesloten.