Circus in Wipstrikpark

Zwolle – Op 24 september was het circus in het Wipstrikpark in Zwolle. Die dag was het nationale burendag en die gelegenheid hebben de bewoners aangegrepen om een spetterend feest te organiseren. Via het Oranjefonds werd een bedrag van 500 euro gekregen om het feest te financieren en het thema was gauw gevonden: circus!

wipstrikcircus1.jpg

Van het geld werd een geweldige circustent aangekocht en stof om circuskleding te maken. Alle buren hielpen om, samen met de vele kinderen die de buurt rijk is, de voorstelling op te zetten. Er waren buren die kostuums naaiden, die decors maakten, het terrein maaiden, die kinderen schminkten, kortom: iedereen hielp mee om er iets moois van.

wipstrikcircus2.jpg

Foto's Wim Hendriks

Voor de kinderen was het superspannend. Er waren clowns en acrobaten, wilde dieren en goochelaars, krachtpatsers en dansers. Allemaal waren ze even goed en zagen ze er prachtig uit. Er kan teruggekeken worden op een geslaagde burendag waar niet alleen de buren van het Wipstrikpark waren, maar ook de oude en nieuwe bewoners van de Oude Almeloseweg. De plannen voor volgend zijn tijdens deze dag al gemaakt. De partytent wordt dan weer gebruikt.

Artikel delen:
Reacties 6
 1. Hoi Aniek,
  Wat geweldig leuk zo'n buurt circus. Jij wordt zo wel helemaal beroemd, samen met Wout, en alle andere buurtkinderen. Was Wout niet de krachtpatser?:);)
  Groetjes Jan – de papa van die andere sterke man, Bob dus.

 2. Hoi Aniek,

  Wat sta je er leuk op en wat spannend dat je in de krant staat. Wat super om samen met alle buren aan een gezamelijk initiatief te werken. Dat versterkt de onderlinge band en maakt de buurt gezelliger. Leuk om in zo'n buurt te wonen.

  Groet,
  Christa

 3. Lieve Aniek

  Wat sta iji daar mooi op ,en wat een verrasing dat je ook nog in de krant staat met de mooie kleren en de versierde hoed !!!!!!!!!

  Groetjes van Opa en Oma
  ;):):D;):):):)

Reacties zijn gesloten.