Circus Herman Renz: Betoverend circus bestaat!

Zwolle – Het Nederlands Nationaal Circus Herman Renz is jarig. In 2011 viert Nederlands bekendste circus 100 jaar circustraditie met de feestelijke show ‘Celebration.’ Geïnspireerd door de fascinerende geschiedenis van het klassieke circus brengt Circus Herman Renz een spectaculaire en eigentijdse show naar de hoofdstad van Overijssel.

logo_renz.jpg

Internationale cast met bekroonde acts Tijdens de wervelende show geniet u in 2,5 uur van het beste op circusgebied! Een aaneenschakeling van bekroonde circusacts van over de hele wereld trekt in een bonte parade aan u voorbij. Krachtpatsers uit Cuba, swingende trapeze hoog boven de piste, het roofdierennummer van Tom Dieck Jr. die tijdens het befaamde circusfestival van Monte Carlo een Bronzen Clown Won voor zijn spectaculaire act, de vrolijke clowns Milko & Frenky, razendsnelle jonglage van tempojongleur Karl Ramwell, de doldwaze zeeleeuwen van Ingo Stiebner en véél meer!

Het wordt genieten voor iedereen, van jong tot oud! Unieke circuservaring Nergens heeft circus méér sfeer dan bij Circus Herman Renz. Een fantastisch live circusorkest zorgt met eigentijdse muziek voor de muzikale omlijsting en door de aankleding van de show met oogstrelende kostuums en feeërieke belichting is ‘Celebration’ een unieke circuservaring die u niet mag missen! Haal herinneringen op bij de geur van zand en zaagsel, maar geniet bovenal van de verbluffende circusacts die u anno 2011 doen verbazen.

Circus Herman Renz is van 29 september tot en met 2 oktober te gast in Zwolle. Het tentencomplex wordt opgebouwd in Park de Wezenlanden. Wilt u niets missen? Reservering via 0909-5030060 (0,45 p.m.) of boek uw tickets online via www.renz.nl Daar treft u tevens alle actuele informatie. En ervaar dat betoverend circus bestaat!

Artikel delen: