Kermis Aa-landen

Zwolle – Hij komt er weer, de wijkkermis in de Aa-Landen. Hij wordt woensdag 5 oktober om 14.00 uur geopend door de wethouder welzijn Nelleke Vedelaar. Donderdag en vrijdag zullen we vanaf ongeveer 16.00 uur draaien en op zaterdag en zondag vanaf ongeveer 13.00 uur.

De kermis staat zoals gewoonlijk op het parkeerterrein van WC de Dobbe aan de Rijnlaan. Het gedeelte van het parkeerterrein waar de kermis staat is daarom vanaf dinsdag 4 oktober 17.00 uur afgesloten. Bezoekers kunnen parkeren op de rest van het parkeerterrein. Er is daar doorgaans genoeg plaats.

Artikel delen:
Reacties 15
 1. @curly

  Je reactie slaat nergens op, hoezo zonde van het geld? het is toch ook voor jeugd bedoelt? altijd leuk om een kermis te bezoeken als je niks te doen hebt? toch?;)


  ⚠️ Meld

 2. nee dat hoef ik je niet te vertellen want ik deel zijn mening niet, hij zegt ook IK, dat betekend dat hij/zij het fantasieloos en zonde van het geld vind. Ik zie nergens staan dat hij/zij zegt dat iedereen het niet leuk moet vinden…;)


  ⚠️ Meld

 3. Laten we dat doen Reimer, iedereen overal inspraak in geven. Bushalte niet voor mijn deur, gemeente gaat struiken plaatsen “nee, niet die, die worden te hoog”, palmpasen, sinterklaas optocht? Niet door mijn straat hoor. 😉


  ⚠️ Meld

 4. hai mike 70,
  ooit een palmpasen optocht en sinterklaasoptocht van 5 dagen en een decibelgehalte van boven de 90 meegemaakt?die stille struiken mogen ze van mij overal neerzetten,je moet wel weten wat kan en niet kan.


  ⚠️ Meld

 5. Wat kunnen sommige mensen toch zeuren.
  Een kermisje van 5 dagen om Jeugd EN Volwassen te vermaken.
  Dit word geplaatst voor ” Jullie ” .

  Denk a.u.b niet zo egoïstisch !

  GR. Remy Sanchez


  ⚠️ Meld

Reacties zijn gesloten.