DEEP brengt Secret Cinema naar Hedon

Zwolle –  Hét Deephouse, Techhouse en Techno event DEEP keert zaterdag 1 oktober terug voor een frisse nieuwe editie in Zwols poppodium Hedon. Naast vertrouwde resident DJ’s Roy El Kei en Joshua Kayn presenteert het Techno-event van Zwolle en wijde omstreken je ditmaal Secret Cinema, de man die eerder op festivals als Welcome To The Future, Awakenings en Loveland grote menigten uit hun dak liet gaan. Vers aanstormend talent zal er zijn van Sonur Ber.

Vorig jaar vierde Jeroen Verheij alias Secret Cinema alweer zijn twintigjarig jubileum. Ooit begonnen als Meng Syndicate heeft Verheij diverse trends en stijlen zien komen en gaan. Met een brede fascinatie voor de muziekgeschiedenis heeft de man dan ook voluit geëxperimenteerd met house en techno en gaat zijn nieuwe techno-album Minerals gepaard met een tweede meer ambient georiënteerd werk Moving Earth. Live staat Secret Cinema voor zware doch dynamische sets waar na grootse festivals als Awakenings en Loveland ook het geluidsysteem van Hedon optimaal benut wordt.

Residents Roy El Kei en Joshua Kayn zijn de trots van DEEP en hebben al vele editites tot een hoogtepunt gebracht. Vers talent is er ditmaal van Sonur Ber. Deze door zware basslines en hypnotiserende synthklanken gedreven Deeptechno en Minimal producer weet als geen ander tot een epische climax te werken.

Kaarten zijn voor € 10,00 in de voorverkoop verkrijgbaar via www.hedon-zwolle.nl, Plato en VVV Zwolle en aan de deur voor € 12,50. Minimum leeftijd: 18+.

Artikel delen: