Top 3 van Zakenvloer Social media Award bekend

Zwolle – Op 13 oktober a.s., tijdens de tweede editie van Zakenvloer, wordt de winnaar van de Zakenvloer Social Media Award bekend gemaakt door wethouder René de Heer. Ondernemers die het afgelopen jaar optimaal gebruik hebben gemaakt van sociale media als Twitter, LinkedIn en facebook konden zich hiervoor aanmelden.

los.jpg
LOS

De jury heeft uit alle aanmeldingen haar top 3 bekend gemaakt: De Stadsbakker, BindAcademie en Tweetscoupon. Wie gaat er naar huis met de felbegeerde titel, een Apple iPad en wordt de opvolger van het succesvolle concept #twiner? Muziektheatergroep LOS zorgt voor de presentatie, op eigen wijze zullen deze vier dames de genomineerden persoonlijk in het zonnetje zetten!

 

 

Met het uitreiken van de prijs wil Zakenvloer het belang van het strategisch inzetten van ‘nieuwe (sociale) media’ stimuleren en de angst om deze media in te zetten verkleinen. “Net als vorige jaar zijn weer veel inzendingen afkomstig zijn uit het kleinbedrijf en startende ondernemers”, vertelt Annet van Limburg van de organisatie. De jury, bestaande uit mensen uit het communicatie- en marketingvak en ervaren gebruikers van social media, heeft bij de beoordeling gelet op creativiteit, vindbaarheid, aantoonbaar resultaat en een goede balans tussen sociale media en persoonlijk contact. De drie zijn aan elkaar gewaagd, maar ook heel verschillend, wij zijn erg benieuwd wie dit jaar gaat winnen.”

Naast het jury oordeel kan er vanaf donderdag gestemd worden door het publiek via een online poll op de website, deze stemming telt voor 40% mee in het eindoordeel.  Voorafgaand aan zakenvloer wordt een #twinerlunch XL georganiseerd in Brasserie Equipe, bezoekers van zakenvloer (in het bezit van een toegangsbewijs) kunnen gratis aanschuiven bij één van de elf partnertafels en het concept live ervaren. Meer informatie, aanmelden als vloerhouder of bezoeker? Kijk op www.zakenvloer.nl of neem contact op met Zakenvloer via info@zakenvloer.nl

Artikel delen:
Reacties 2
  1. Begrijp niet zo goed wat die blote dames in grote handdoek met het onderwerp te maken hebben, als we dat al serieus moeten nemen. Ik doe dat nu niet……..


    ⚠️ Meld

Reacties zijn gesloten.