Gezocht: Standhouders Wereldmarkt Zwolle Wereldstad

Zwolle – Van 16 tot en met 19 november organiseert het COS-Overijssel voor de 5e keer ‘Zwolle Wereldstad’. Om dit kleurrijke en mondiale festival af te sluiten, vindt er een wereldmarkt plaats in de Grote of St. Michaëlskerk in Zwolle. Hier zoeken wij nog standhouders voor.

Zaterdag 19 november wordt de Grote of St. Michaëlskerk omgebouwd tot een wereldmarkt. Bij de verschillende kramen worden de meest uiteenlopende producten aangeboden; van kunst en sieraden tot boeken, van speelgoed en kleding tot kruiden. Winkels zijn welkom een kraam te huren om producten aan te bieden of te verkopen. Ook organisaties die zich bezig houden met ontwikkelingssamenwerking kunnen zich aanmelden.

De Grote Kerk trekt veel winkelend publiek , er is immers elke zaterdag een warenmarkt rondom de Grote Kerk. Bovendien vindt op 19 november de intocht van Sinterklaas plaats. Naast de wereldmarkt worden er rondom en in de kerk activiteiten georganiseerd in het kader van het festival. Bent u geïnteresseerd om als standhouder op deze wereldmarkt te komen staan of wilt u meer informatie, dan kunt u mailen naar Milou@niekvandersprong.nl of bellen met 038 – 453 26 60 en vragen naar Milou Leerling.

Artikel delen: