Wandel door Park Eekhout met app ‘In het park’

Zwolle – Wethouder maakt openingswandeling op zaterdag 1 oktober Sinds kort is de ANWB ‘In het Park’ app voor iedereen gratis beschikbaar. De app biedt wandelliefhebbers circa 100 wandelroutes en virtuele speurtochten door 50 parken in heel Nederland. Van Groningen tot Maastricht, van Middelburg tot Arnhem. De ANWB ‘In het Park’-app is gratis te downloaden en geschikt voor iPhone- en Android. De gemeente Zwolle is in de app vertegenwoordigd met het monumentale Park Eekhout.

zwolse_pony.png

In Park Eekhout kan de bezoeker een informatieve wandeling langs de historie van het park, de prachtige flora en fauna, de monumenten, faciliteiten en activiteiten maken. Voor de jeugd is er een leuke speurtocht vol met vragen en leuke games uitgezet. Het beginpunt wordt gegeven, daarna moeten ze de route zelf ontdekken.

Bij het goed beantwoorden van een vraag of door het bereiken van het doel bij een game, verschijnt op het scherm het volgende punt waar de speurder naartoe moet. Als alle checkpoints zijn gevonden, ontvangt de speler een virtuele badge, die hij kan delen met zijn vrienden via social media. Wethouder Erik Dannenberg lanceert aanstaande zaterdag om 17.00 uur in Park Eekhout door het maken van de wandeling. De ANWB In het Park-app is gratis te downloaden via de AppStore, Android Market en SamsungApps. Voor meer informatie kijk op http://m.anwb.nl/inhetpark en er is filmpje over te bekijken via de volgende link: http://www.youtube.com/anwb#p/u/6/dcHGFQC51Ok

Artikel delen: