Landelijke Banenmarkt

Zwolle – Op zoek naar een baan? Of een geschikte kandidaat voor uw vacature? Kom op 6 oktober 2011 naar de Landelijke Banenmarkt: dé gelegenheid om kennis te maken met werkgevers en om informatie te vergaren op het gebied van werk. U bent die donderdag van 12.00 tot 18.00 uur van harte welkom!

De Landelijke Banenmarkt wordt dit jaar voor de negende keer georganiseerd door UWV WERKbedrijf. Het evenement is zowel voor werkzoekenden als voor werkgevers interessant. Werkzoekenden vinden er vacatures en werkgevers. Daarnaast kan er informatie verkregen worden over opleidingen en leerwerkbanen. De CV kan worden nagekeken door werkcoaches van het UWV WERKbedrijf. Werkgevers kunnen kennis uitwisselen met andere werkgevers. Ze ontmoeten werkzoekenden en ze kunnen uitgebreid informatie krijgen over de dienstverlening van het UWV WERKbedrijf

In Zwolle vindt de banenmarkt plaats van 12.00 tot 18.00 uur bij Deltion College, aan de Mozartlaan 15. De entree is gratis. Bent u werkzoekende, vergeet dan niet om uw CV mee te nemen! Het thema is immers: Laat jezelf zien (het werkt!).

Komt u met de auto, dan kunt u deze gratis parkeren in P1 (Oostzijde van de campus, Obrechtstraat). Brommers en scooters kunnen worden geparkeerd in de fietsenstalling aan de Willaertstraat. Fietsen kunnen in de speciale fietsenstalling worden geplaatst bij P1. Deltion College is goed bereikbaar per openbaar vervoer: buslijnen 1 en 9 stoppen voor de hoofdingang van de onderwijsinstelling.

Meer informatie over de Landelijke Banenmarkt vindt u op www.werk.nl .

Artikel delen: