Basskickers Reunion Party met Angerfist in Hedon

Zwolle – Op veler verzoek keert het hardste hardcore feest van Overijssel na ruim twee jaar afwezigheid terug naar Hedon. Het Zwolse podium ontving regelmatig het verzoek om met een nieuwe editie te komen en doet dat nu in stijl met een grootse Reunion Party. De line-up is met sets van Angerfist, Promo, Sequence & Ominous, The Guardian, Miss-Jay en MC Da Wiseguy zoals je die mag verwachten van een gerenommeerd event als Basskickers; hard met een hoofdletter H.

Angerfist, het duistere alter ego van Danny Masseling heeft met sets op Sensation Black, Thunderdome, Defqon. 1 en Masters of Hardcore een ijzingwekkende reputatie weten op te bouwen. En dat is nog maar een kleine greep uit de carrière van Masseling. Vaak verhuld achter een masker in de trant van horrorfilm Friday The 13th drijft hij met zijn beukende darkcore en hardcore sets zijn publiek tot het uiterste.

Ook Promo is een gerenommeerd begrip in de hardcore scene. Onlangs bracht de man met Promo Style #004 een reeks nieuwe tracks uit via eigen label The Third Movement. De eigenzinnige producer schuwt het gebruik van hiphop niet en brengt met zijn dynamische sets totale chaos. Duo Sequence & Ominous produceert ook voor The Third Movement en zijn met hun duistere hardcore rave sets een belangrijke naam op events als Defqon en Thunderdome. Vanzelfsprekend kunnen DJ The Guardian en MC Da Wiseguy niet ontbreken op een Basskickers avond en resident Miss-Jay heeft zich keer op keer weten te bewijzen tijdens de edities van Mantis in Hedon dat zij met recht een vaste plek achter de draaitafels heeft verdiend.

Locatie : Poppodium Hedon, Zwolle
Wanneer : Zaterdag 8 oktober
Open : 23:00 uur Aanvang : 23:00 uur
Entree : € 12,50 (vvk) – € 15,00 (deur) (excl. € 1,- servicekosten)
Leeftijd : 18+
Kaarten zijn direct te bestellen via www.hedon-zwolle.nl, of te koop bij Plato en VVV te Zwolle

Artikel delen:
Reacties 3

Reacties zijn gesloten.