Aangehouden voor dierenmishandeling

Zwolle – Een 29-jarige Zwollenaar is woensdag 28 september aangehouden voor dierenmishandeling.

In een plantsoen in Zwolle-Zuid werden enkele weken geleden twee honden van hem aangetroffen die zo ernstig verwaarloosd waren dat een dierenarts één hond moest laten inslapen. De tweede moest in een asiel worden ondergebracht ivm ernstige ondervoeding. Na verhoor is de man in vrijheid gesteld. Tegen hem wordt proces-verbaal opgemaakt.

Artikel delen:
Reacties 6
 1. Bericht door Plantje, op 29 september 2011 om 14:45
  Mwoa…er zal vast wel een keer iemand achter komen wie dat is. Dan wordt hem het leven waarschijnlijk nog wel zuur gemaakt!

  Is dat niet het recht in eigen hand nemen dan? Daar houdt jij toch niet van?


  ⚠️ Meld

 2. Dat is inderdaad het recht in eigen hand nemen. Ik heb daar een beetje een dubbel gevoel bij in dit soort gevallen.
  Ik vind het bijvoorbeeld anders dan besluiten dat je het zelf beter weet en je gordel niet om doen.

  Beetje hetzelfde als die mannen die een overvaller gepakt hebben. Ik zie er niet zoveel kwaad in als zo’n overvaller een tik krijgt…dat is het risico dat ie dan loopt.

  Maar je hebt wel gelijk hoor.


  ⚠️ Meld

 3. Je moet toch wel zwaar zwakzinnig zijn om dit maandenlang te doen. Iemand met een normaal stel hersens weet toch dat elk levend wezen water en voedsel nodig heeft! Onbegrijpelijk. Als ik de politie wss zou ik maar eens kijken of deze vent geen kinderen heeft anders lijkt me een bezoekje van de kinderbescherming wel op zijn plaats. Dalijk krijgen we van die horrorkelder verhalen.. Je weet maar nooit


  ⚠️ Meld

Reacties zijn gesloten.