Open huis bij Scania

Zwolle – Eens in de twee jaar kunnen geïntersseerden een kijkje nemen in de Scania fabriek in Zwolle. Zaterdag 1 oktober staan de deuren open tussen 12.00 en 17.00 uur.

De vestiging neemt 60% van de Europese productie voor haar rekening. De vrachtauto’s worden vanuit Zwolle afgeleverd naar ruim 60 landen.

Artikel delen:
Reacties 8
  1. Altijd weer jammer dat dit soort berichten achteraf leest. Rond 1200u nog gekeken bij de agenda, maar daar stond niets…. Weer gemist..:(


    ⚠️ Meld

  2. Het was wel leuk hoor maar niet meer zo spectaculair hoor. De ritjes op het terrein en in de cabine klimmen was het leukste en natuurlijk de springkussen.


    ⚠️ Meld

  3. Wij hoorden het toevallig van overburen, maar ik heb echt moeten zoeken op internet om er iets van te vinden. Het stond echt nergens in agenda’s oid en ook niet in de Peperbus of de Swollenaar. Ik kwam alleen een klein berichtje uit april tegen op de site van Scania zelf. Dat heb ik gistermiddag nog naar de weblog gemaild, maar dat was voor velen natuurlijk helaas te laat. Het leek jammer genoeg wel of Scania geen publiciteit wilde, zo slecht was de info over de open dag te vinden. :'(


    ⚠️ Meld

Reacties zijn gesloten.