Dronken man aangehouden voor belediging

Zwolle – De politie kreeg zaterdagmiddag 1 oktober een melding dat een man zich vervelend gedroeg ten opzichte van ambulancepersoneel, dat hem in de Nieuwstraat wilde onderzoeken. Met de 59-jarige Emmenaar was medisch gezien niets aan de hand, maar hij verkeerde behoorlijk onder invloed.

politie_logo_4.jpg

Het ambulancepersoneel droeg hem over aan de politie, die de man aanhield voor openbare dronkenschap. Op weg naar het bureau kon de Drent het niet laten om de nodige beledigende termen te uiten in de richting van de agenten. Hij werd ter ontnuchtering ingesloten, krijgt een bekeuring voor openbare dronkenschap en een proces-verbaal voor belediging.

Artikel delen:
Reacties 2
  1. oeps was hier getuige van deze meneer was ind onder invloed maar het ergste vond ik dat de ambulance broeder werd uitgescholden door een voorbijganger die dacht dat zijn scooter was aangereden door de ambulance ( die lag nl 10 min er voor al op de grond was spontaan omgevallen maar deze persoon dacht dat de ambulance dit had gedaan man man wat ging die voorbijganger tekeer niet normaal schelden en vloeken tegen de ambulance broeder…
    de ambulance broeder bleef rustig en vertelde de man dat hij er niet van gediend was van die taal ( was echt niet normaal ) ik ben er rustig heen gelopen en gezegd dat zijn scooter spontaan was omgevallen nou toen had hij helemaal de smoor in…. tja zet zon scooter dan niet op die kleine klinkkers neer op zon drukke plek….

  2. Waarschijnlijk was deze dronken gast ergens in de kroeg geweest en heeft daar teveel gezopen.Ik vind dat de kroeg bazen er ook aandacht aan moeten besteden als een klant lastig wordt door teveel aan Bachus geofferd te hebben hem verder geen alcohol te verschaffen.Je leest steeds weer dat in de weekends in het centrum onenigheid is door overtollig gebruik van alcohol.Er worden dan wel tegen sommige personen gele kaarten uitgedeeld dat ze in dat gebied niet meer mogen komen.Vind toch dat de alcohol verschaffer daar ook mede de oorzaak aan is en moet dan mensen die teveel hebben gehad niet op straat zetten maar vroegtijdig het verschaffen van alcohol aan deze persoon weigeren.Zolang de horeca daar zelf niets aan doet los je het probleem niet op .De kroeg gaat eerst lekker verdienen aan de persoon en als hij bezopen is zetten ze hem buiten de deur.

Reageer