VrijUitActiefmarkt met aandacht voor het fietsen

De Vogellanden en MEE IJsseloevers organiseren op 8 oktober a.s. tussen 12.00 en 16.00 uur de VrijUitActief in De Vogellanden, centrum voor revalidatie. Op deze informatiemarkt kunnen mensen met een beperking of chronische ziekte kennis maken met talrijke mogelijkheden voor sport, spel en (re)creatieve bezigheden.

Dit jaar heeft de VrijUitActief extra aandacht voor het fietsen en wordt de twitterfiets overhandigd aan Jan Huurman, bestuurder van De Vogellanden. Tijdens de VrijUitActief kunnen bezoekers verschillende (aangepaste) fietsen uit proberen, zoals de ligfiets. Ook kunnen kinderen en volwassenen met hun eigen fiets deelnemen aan een mooie fietstocht in de omgeving van Zwolle. Fiets & Geniet organiseert deze tourtocht van 15 kilometer. Ook de fietstaxi rijdt mee en de VVV stelt gratis fietstochten beschikbaar.

Uiteraard zijn er ook allerlei andere activiteiten om uit te proberen, zoals: een dansworkshop, activiteiten met paard en hond, biljarten en klaverjassen, gehandicaptensporten korfbal, tennis en hockey, en tekenen en houtbewerken. Voor meer informatie over de VrijUitActiefmarkt en aanmelding voor de fietstourtocht kunt u bellen met Tineke Haan 038-4554646 of Anniek Van Vilsteren 038-4981111. De folder van de VrijUitActief vindt u op www.vogellanden.nl

Artikel delen:

Reageer