Kinderboerderij Berkum krijgt Steuntje-in-de-Rug

Zwolle –  Kinderboerderij Berkum bestaat al 19 jaar. De laatste jaren zijn de kosten van voer en hooi fors gestegen. Ook de kosten voor de veearts zijn toegenomen. Naast deze vaste kosten is ook het hekwerk rondom de kinderboerderij aan vervanging toe. Helaas wordt dit het komende jaar niet door de Gemeente Zwolle vergoed. Zonder subsidie bestaat er een grote kans dat de kinderboerderij de dieren moet verkopen. En geen dieren = geen kinderboerderij! Het Steuntje in de rug zal daarom een prachtige bijdrage vormen.

Bij Univé Zwolle is, middels een stemming onder de leden, bepaald dat (onder meer) Kinderboerderij Berkum financieel ondersteund kan worden met het “Univé Steuntje in de Rug”. En wat is een betere dag om de cheque te overhandigen dan op Dierendag? De groepen 5 en 6 van basisschool de Duyvencamp zijn uitgenodigd om dit met de kinderboerderij mee te vieren. De uitreiking zal om 14:00 plaatsvinden bij de kinderboerderij Berkum (Van ’t Hoffpad)

Artikel delen:
Reactie 1
  1. Het geld wordt goed besteed , vorig jaar ook via mijn werkgever 1000 euro mogen overmaken aan de kinderboerderij , hij biedt veel plezier voor jong en oud .


    ⚠️ Meld

Reacties zijn gesloten.