SP Zwolle: in actie voor werknemers Wezo

Zwolle – Naar aanleiding van de algemene beschouwingen en de voorgestelde bezuinigingen komt de SP Zwolle in actie voor alle mensen in de sociale werkvoorziening. De SP heeft hiervoor de ketting van solidariteit. De SP stond dinsdag ochtend 4 oktober voor de poort van de Wezo om werkhandschoenen te laten tekenen door de werknemers.

SP 3.jpg 

Woordvoerder Koen van Baal: "Dit is echt een belangrijke actie. De handschoen staat voor respect, eerlijk loon en eerlijke kansen voor iedereen." "Het kan en mag niet zo zijn dat deze mensen zo aan de kant worden gezet en de armoede worden ingedrukt. Deze mensen verdwijnen achter de geraniums"

De bedoeling was om zoveel mogelijk handschoenen met handtekening op te halen. Dit gebeurt in het hele land om zo een lange ketting van solidariteit te maken. Mensen kunnen ook eigen werkhandschoenen voorzien van een steunbetuiging! Alle handschoenen kunnen ingeleverd worden bij de lokale SP-afdeling aan de Borneostraat 30 in Zwolle. Voor meer informatie: kijk ook op www.armoedewerktniet.nl  

Artikel delen:
Reacties 5
  1. Beste Gilroy,

    Je hebt gelijk. Nu hebben deze mensen nog werk. Maar als het aan dit kabinet ligt binnenkort niet meer. En daarom komen wij in actie.

    @drama 111 handschoenen


    ⚠️ Meld

Reacties zijn gesloten.