Cibap studenten restylen entree woonzorgcentrum

Zwolle – Cibap studenten van de opleiding Kleur- en Interieuradviseur en de opleiding Hout en Meubel worden deze week uitgedaagd de entree te restylen van woonzorgcentrum Werkeren in Stadshagen.

foto_spoedje_restylen_woonzorgcentrum.jpg

Dit alles in het kader van “het spoedje”. Het spoedje is een opdracht die er even tussendoor komt. De studenten wisten dat er een opdracht zat aan te komen, maar niet welke. Alle lessen staan deze week in het teken hiervan. Het restylen van de entree van Woonzorgcentrum Werkeren, een onderdeel van woonzorgconcern IJsselheem, staat in “het spoedje” centraal. De kick off van dit project vond maandag plaats bij het woonzorgcentrum in Stadshagen. Arjan Jansen, de woonzorgmanager, maakte op een motiverende wijze de studenten enthousiast om in teamverband tot een mooi voorstel voor de restyling van de entree te komen. In 8 teams gaan de studenten aan de slag.

Oving projectinrichting en schilders- en onderhoudsbedrijf Lenferink BV worden betrokken bij de uitvoering van de opdracht. Beide bedrijven vormen samen met Arjan Jansen en een aantal bewoners van woonzorgcentrum Werkeren de jury die uiteindelijk bepaalt hoe de entree er uit komt te zien. Op vrijdag 7 oktober om 13.00 uur presenteren de 8 studententeams op het Cibap hun plan aan de jury.

Artikel delen:
Reacties 2

Reacties zijn gesloten.