BB-lopers verhuizen naar GO Center / Landstede.

Zwolle – Met ingang van 11 oktober 2011 trainen de BB-lopers voortaan op de vaste dinsdagavond vanaf de nieuwe topsportlocatie aan het Hogeland 10 te Zwolle. Deze topsporthal is de thuisbasis van Landstede basketbal en volleybal en sinds het voorjaar is het GO Center er ook gevestigd.

bblopers.jpg

Binnen het GO Center zijn veel topsport ondersteunende activiteiten gevestigd zoals Isala Sportgeneeskunde, FysioPlus Zwolle, Kemerink Podomotion, Diëtisten praktijk Zwolle en een professionele fitnessruimte. “GO Center draagt alle lopers van alle niveaus een warm hart toe, maar wil binnen de loopsport in Zwolle een onafhankelijke partij blijven. Op deze manier de BB-lopers faciliteren is een prachtige aanvulling op GO Center en het Landstede Sportcentrum”, aldus directeur René Wissink.

“Voor de BB-lopers is samenwerking met GO Center een logische stap die perfect past binnen de visie van onze vereniging. Door de gestage groei van het aantal leden is een topsporthal die grotere groepen lopers kan faciliteren de juiste locatie zodat onze leden hun goede prestaties kunnen continueren. En door de aanwezigheid van de (para)medische zorg, kan een atleet in geval van blessures snel geholpen en/of doorverwezen worden.” aldus looptrainer Berthold Berger en voorzitter Borre de Gier.

De BB-lopers is een prestatiegerichte hardloopvereniging in de regio Zwolle die traint volgens de Souplesse Plus methode. Ons motto: sneller lopen door efficiënter trainen! Voor meer informatie kijk op www.bblopers.nl of www.gocenter.nl.

Heb je zin om een keer mee te trainen of wil je meer informatie stuur dan een mail naar info@bblopers.nl.

Artikel delen: