Kunstenaarsgesprek bij P.ART of your life

Zwolle – Het kunstenaarsgesprek vormt de afsluiting van de tentoonstelling Life is Heart (4 september-16 oktober), samengesteld door de Zwolse kunstenaar Stephanie Jansen, over de rafels van het kunstenaarsbestaan. Terwijl het klimaat voor kunst en cultuur in Nederland (en daarbuiten) onder het vriespunt daalt, werken kunstenaars gewoon verder in hun atelier, studio of op locatie. Op uitnodiging van Stephanie Jansen tonen tien kunstenaars (uit Nederland, Portugal en Mexico) de ongemakken, twijfels en onvolmaaktheden van het kunstenaarsbestaan, waaruit desalniettemin momenten van grote schoonheid voortkomen.

Tijdens dit afsluitende kunstenaarsgesprek zal Frank Koolen (beeldend kunstenaar en lector aan de Hogeschool van de Kunsten Utrecht) de deelnemers interviewen over het thema en over hun bijdrage aan de expositie. Aan de tentoonstelling doen mee: Arturo Hernández Alcázar (Mexico), Chris Baaten en Marianne Theunissen (NL), Bas Fontein (NL), Stephanie Jansen (NL), Olaf Mooij (NL), Harold Naaijer (Portugal), Sander Reijgers (NL), Rogier Roeters (NL), Michel van de Waart (NL). (Allen zijn aanwezig bij het gesprek, behalve Arturo Hernández Alcázar uit Mexico en Harold Naaijer uit Lissabon).

Voorafgaand aan het gesprek is een performance te zien van Bas Fontein en Michel van de Waart. P.ART of your life is gevestigd aan Baileystraat 11 a, 8013 RV Zwolle. www.p.artofyourlife.nl P.ART of your life is een initiatief van Pim Trooster, die in 2011 diverse kunstenaars heeft uitgenodigd om een tentoonstelling samen te stellen naar een eigen thema. Meer informatie over de expositie en de deelnemers vindt u in bijgevoegd persbericht. Ik zou het zeer op prijs stellen als u aandacht zou willen besteden aan deze activiteit op 16 oktober. Mocht u meer willen weten of beeldmateriaal willen ontvangen, neem dan gerust contact met mij op. Ook hoor ik het graag als u tot publicatie over gaat.

Artikel delen:
Reactie 1

Reacties zijn gesloten.