Nu ook kaarten voor LEGO®WORLD in VVV winkel

Zwolle – Kom nu snel naar de VVV winkel van Zwolle. Want daar zijn nu ook kaarten te koop voor hét evenement in de Herfstvakantie, LEGO®WORLD. Het evenement is meestal uitverkocht, maar er zijn nog kaarten verkrijgbaar, dus wees er snel bij. LEGO WORLD is van 19 t/m 26 oktober in de IJsselhallen in Zwolle.

Nog geen plannen in de Herfstvakantie? Kom dan naar de VVV winkel in Zwolle. Daar zijn nu ook kaarten voor LEGO WORLD te koop. De kaarten zijn slechts € 18,50. En daarvoor heb je de hele dag plezier in de IJsselhallen. Zo zijn er miljoenen LEGO® steentjes waar je zelf mooie bouwwerken mee kunt maken. Je kan er swingen op muziek, kijken naar mooie films in de bioscoop of gewoon alle mooie en indrukwekkende LEGO bouwwerken bekijken. Kortom van 19 t/m 26 oktober moet je in de IJsselhallen in Zwolle zijn.

Voor echte Super helden die dapper durven zijn heeft de VVV Zwolle een mooie aanbieding. Koop tijdens de Kinderboekenweek ( 5-15 oktober) het Blauwvingerspoor, een speurtocht voor kinderen van 6-11 jaar. De speurtocht is te koop voor € 3,95 en je ontdekt echt van alles over Zwolle. Als je het boekje koopt, krijg je ook nog een verrassing en maak je kans op een vrijkaart voor LEGO WORLD. Deze Herfstvakantie hoef jij je in ieder geval niet te vervelen. Tot ziens in de VVV winkel, Hoofdwacht, Grote Markt 20,038-4216198, www.vvvzwolle.nl.

Artikel delen:
Reactie 1

Reacties zijn gesloten.