Combiticket Moderne Devotie

Verschillende Zwollenaren speelden in de 15e eeuw een grote rol in de tijd van de Moderne Devotie. Vanuit Zwolle, Windesheim en Deventer werden de idealen van deze Moderne Devoten verspreid over West- Europa. Vanaf 15 oktober t/m 8 januari neemt Zwolle u via drie tentoonstellingen mee terug naar die tijd en kunt u de sfeer van deze periode inademen op verschillende plaatsen in de stad. VVV Zwolle heeft in samenwerking met het Historisch Centrum Overijssel, Museum de Fundatie en het Stedelijk Museum een speciaal arrangement voor u samengesteld.

Arrangement inclusief combiticket Het combinatieticket geeft u naast toegang tot de eerder genoemde tentoonstellingen in Het Stedelijk Museum, Museum de Fundatie en het Historisch Centrum Overijssel verschillende extra’s. U ontvangt de Thomas a Kempis route, een wandel- en fietsroute langs herinneringen aan de Moderne Devotie. U ontvangt op vertoon van het combiticket korting bij verschillende deelnemende Zwolse horeca, zo trakteert Grand Café Public u op een lekker Zwollenaartje bij de koffie, geeft Villa Suikerberg gratis Zwolse steken bij de koffie weg en ontvangt u bij van Orsouw korting op koffie met gebak. Ook aan de lunch is gedacht, Theehuis De Agnietenberg biedt u een dagsoep aan voor €3,50, Banketbakkerij/Lunchroom van Orsouw geeft korting op een lunch en bij Loetje aan de Kade krijgt u een wijntje bij de gekozen lunch.

Het combiticket, verkrijgbaar bij de VVV winkel, kost € 13,95 p.p. en is bij het Stedelijk Museum en Museum de Fundatie geldig vanaf 15 oktober 2011 tot en met 8 januari 2012 en bij het Historisch Centrum Overijssel vanaf 4 november 2011 tot en met 27 januari 2012.

De VVV winkel in Zwolle is elke maandagmiddag open van 13.00 tot 17.00 uur, dinsdag t/m vrijdag van 10.00 tot 17.00 uur en op zaterdag van 10.00 tot 16.00 uur. Voor meer informatie kunt u terecht bij de VVV winkel aan de Grote Markt 20, tel. 038-4216198, mail naar info@vvvzwolle.nl of kijk op www.vvvzwolle.nl.

Artikel delen: