Finalisten bekend voor de MVO-prijs Zwolle

Zwolle – De finalisten voor de prijs van de beste maatschappelijk verantwoorde ondernemer van Zwolle zijn bekend. Het publiek heeft tot 5 oktober kunnen stemmen op zijn eigen favoriet. De drie hoogst scorende ondernemers zijn nu door naar de finale. De drie finalisten zijn (in willekeurige volgorde): Zalsman, FietsTaxi Zwolle en Ha-Rental.

Een onafhankelijke jury gaat uit deze drie de winnaar van de MVO-prijs Zwolle 2011 kiezen. De bekendmaking van de winnaar vindt plaats op donderdag 13 oktober 2011, om 16.00 uur tijdens de Zakenvloer Zwolle. Voorafgaand aan de prijsuitreiking zal een korte impressie van de finalisten getoond worden. Vervolgens is het woord aan de jury. De winnaar ontvangt naast de door kunstenaar Guus Voermans gemaakte MVO Award, landelijke en regionale publiciteit èn het bedrijf mag zich de komende twee jaar de beste Maatschappelijk Verantwoorde Ondernemer van Zwolle noemen. De prijs wordt uitgereikt door wethouder René de Heer.

Bij maatschappelijk verantwoord ondernemen stemmen ondernemers hun bedrijfsvoering af op klimaat, samenleving en milieu. COS Overijssel en de gemeente Zwolle willen dergelijk ondernemers binnen Zwolle stimuleren. Daarom hebben COS Overijssel en de gemeente Zwolle de MVO-prijs in het leven geroepen. De MVO-prijs richt zich op bedrijven die kunnen laten zien dat duurzame winst voor milieu en maatschappij, en bedrijfseconomische resultaten elkaar versterken (de winnende combinatie van People, Planet, Profit). De prijs wordt elke twee jaar uitgereikt, waarbij zowel kleine als grote bedrijven mee kunnen dingen.

Op de website www.mvoprijs.nl kunt u een korte omschrijving vinden van de bedrijven die in de finale zitten, en kunnen ondernemingen best practices en tips lezen met betrekking tot maatschappelijk verantwoord ondernemen.

Artikel delen: