De dag van de Dialoog – Eten, praten, luisteren

Zwolle – Op 9 november a.s. wordt er in Overijssel wederom de dag van de Dialoog gehouden. Artikel 1 organiseert in samenwerking met verschillende partners in Zwolle op 9. In Zwolle begint de inloop om 17.00 op de locatie Thomas a Kempis College, Schuurmanstraat 1 (nabij Kerkbrugje).

buren.jpg

De dag van de Dialoog is er voor een ieder die in gesprek wil gaan met zijn stadsgenoten, over de stad, de leefomgeving, de buren, noem maar op! Het thema van dit jaar is: “buren”. De gesprekspartners nemen deel uit verschillende culturele, religieuze of levensbeschouwende achtergronden. Jong of oud, iedereen is welkom.

Voorafgaand aan de gesprekken is er een heerlijke interculturele maaltijd en kan je iedereen leren kennen. Ook is er een leuk programma opgezet, muzikaal, vermakelijk en spraakmakend. Zie je het zitten om van een lekkere maaltijd te genieten en in gesprek te gaan met je stadsgenoten en kom je bovendien uit Zwolle? Schrijf je dan nu in voor de Dag van de Dialoog! Deelname is gratis.

Aanmeldingen kunnen worden verstuurd naar: ijsselland@artikel1overijssel.nl . Vermeld hierbij in ieder geval naam, leeftijd en telefoonnummer. Tevens vragen wij aan u of u deze informatie wilt verspreiden in uw organisatie. Voor vragen kunt u bellen (038-422 47 62) of mailen.

Artikel delen: