Lezing klinische acupunctuur en kanker

Zwolle – Op woensdag 12 oktober om 20.00 uur is de eerste van een serie lezingen over klinische acupunctuur in Zorg Punt Zuid. Het onderwerp van de eerste lezing is kanker. De lezing wordt gegeven door Edgar Vossen, hij geniet landelijke bekendheid om dit onderwerp

Tijdens deze lezing staat kanker als onderwerp centraal. De reguliere behandeling van kanker levert vaak gezondheidsklachten op zoals zenuwpijn, vermoeidheid, spanning en slapeloosheid. “Ik bespreek onder andere de grenzen van acupunctuur bij kanker en leg uit wanneer het zinvol is om met acupunctuur te behandelen”, aldus Vossen.

Klinische acupunctuur is een nieuw specialisme. De Zwolse acupuncturist wil hiermee een nieuwe standaard zetten op basis van kwaliteit en onderzoek. Dit komt duidelijk naar voren tijdens de lezing. Moderne acupunctuur technieken en wetenschappelijk onderzoek worden uitgebreid besproken.

Dit is de laatste lezing van Vossen in Zorg Punt Zuid. De volgende lezingen worden gehouden in het nieuwe Klinische Acupunctuur Centrum aan de Spanjaardweg. Belangstellenden zijn van harte welkom. Aanmelden wordt op prijs gesteld en kan door een email te sturen naar info@acupunctuurvossen.nl. Het complete programma is te vinden op www.acupunctuurvossen.nl .

Artikel delen:

Reageer