Bouw tweede fase Muziekwijk gestart

Zwolle – Deze week is Plegt-Vos in opdracht van Woningstichting SWZ gestart met de heiwerkzaamheden voor de bouw van de tweede fase van de Muziekwijk. In de tweede fase van de Muziekwijk realiseert SWZ 55 koopwoningen en 56 huurwoningen.

p1040445.jpg

De verkoop van de 38 tuinwoningen en 17 verandawoningen in de tweede fase verloopt zeer succesvol. Het succes is volgens SWZ voor een groot deel toe te schrijven aan de gunstige ligging ten opzichte van de binnenstad en de A28 en de prijs/kwaliteit verhouding van de woningen in een wijk met veel aandacht voor groen en duurzaamheid. Inmiddels zijn al 35 woningen definitief verkocht en staan nog enkele woningen onder optie. Er zijn nog enkele type woningen te koop waar nog een optie op kan worden genomen. In het voorjaar van 2012 worden de eerste woningen van deze tweede fase opgeleverd.

def_appartementen_small.jpg

110601_tuinwoning_exterieur.jpg

110601_verandawoningen_exterieur.jpg

Eind oktober wordt gestart met de verhuur van 11 verandawoningen en 19 appartementen onder de huur¬toeslaggrens. De woningen worden verhuurd via de Woningzoeker. Meer informatie op www.swz.nl (huren/nieuwbouw). De overige huurappartementen worden aan Frion verhuurd.

Artikel delen: