Gemeente Zwolle geeft unieke kavel in Stinspoort uit

Zwolle – De gemeente Zwolle geeft een unieke vrije sector kavel uit op de kop van de Zalkerdijk/Westenholterweg in Stinspoort (Westenholte). Hiermee wordt particulieren de mogelijkheid geboden om een bijzondere en grote woning te bouwen op een van de markantste plekken van de wijk.

Stinspoort ligt vlakbij de binnenstad en Stadshagen. Het is een wijk met de sfeer van een dorp en het gemak van de stad. In Stinspoort ervaar je de rust en de ruimte van de natuur en heb je volop voorzieningen binnen handbereik.

De verkoop van deze kavel start op woensdag 12 oktober 2011. Vanaf dan is de brochure te downloaden via www.zwolle.nl/stinspoort . De brochure aanvragen is ook mogelijk bij Corriene Bredewout, kopersbegeleider, via mailadres: c.bredewout@zwolle.nl of telefonisch via: (038) 498 28 67.

Particulieren hebben tot woensdag 2 november de gelegenheid om in te schrijven voor deze unieke plek in Stinspoort. Het inschrijfformulier is te vinden op de hierboven genoemde website en in de brochure. Een loting bij meerdere inschrijvingen behoort tot de mogelijkheden. Deze vindt dan plaats op 3 november om 15.30 uur bij notariskantoor Het Notarieel in Zwolle.

Artikel delen:
Reacties 7
  1. Leuk om in zo'n groene wijk te wonen, maar zo langzamerhand wordt werkelijk iedere groene vierkante meter volgebouwd. Heb er langzamerhand wel genoeg van.

Reageer