Bekeurd bij snelheidscontroles

Zwolle – Op de Rhijnvis Feithlaan zijn donderdag 6 oktober 13 bestuurders bekeurd omdat zij te snel reden.

De snelste reed 63 km/u. waar een maximumsnelheid geldt van 30 km/u. De controles vonden plaats op verzoek van de aanwonenden, na klachten over te hoge snelheden.

Artikel delen:
Reacties 18
 1. Volgens mij vanaf de Diezerkade tot aan de Vechtbrug als je de Rhijnvis Feithlaan uitrijdt.
  Maar ook de Th. A. Kempisstraat, Vechtstraat (tot voorbij de Coop), Turfmarkt tot aan de Hanekamp en Philosofenallee. En dan vervolgens weer de Wipstrik.


  ⚠️ Meld

 2. Bericht door Gilroy, op 7 oktober 2011 om 16:37
  bestuurders van wat? skateboarders, mensen op een ligfiets, wandelaars wat wordt hier bedoeld?

  Heel simpel je mag niet sneller dan 30 km.
  Dat staat op het verkeersbord.


  ⚠️ Meld

 3. Hoop dat ze ook eens een keer bij ons in holtenbronx op de mozartlaan komen controleren en dat op tijdstippen dat de “scholieren”van deltion naar huis gaan. dat is nu ook een circuit geworden


  ⚠️ Meld

 4. Eindelijk gaan ze een keer controleren. Nu de rest van de 30km zone. Politie kan niet genoeg controleren!!! Eindelijk doen ze een keer waarvoor ze er zijn.


  ⚠️ Meld

 5. Ik wordt er niet goed van hoe het hier in deze stad gaat met de regels.Hier bij mij in Zwolle zuid zijn heel veel 30 km zones maar er wordt soms wel 70 km gereden.Maar politie zie je hier niet controleren.Zelfs een verbod voor Dietse in het winkelcentrum wordt door velen genegeerd en daar zou ook op gecontrleerd worden.Heb de wijkagent daar vragen over gesteld en die zegt dat er de mensen niet voor zijn om te controleren en in de rhijnfish feit laan wel dan .Raar beleid wordt hier gevolgd in deze gemeente


  ⚠️ Meld

Reacties zijn gesloten.