Hedon geeft de sleutel aan…. “gewoon Zwolle!”

Zwolle – Vanwege het verplaatsen van een optreden kwam vrijdag 7 oktober vrij in de agenda van Hedon. Het Zwolse poppodium besloot om die datum de sleutel van het pand weg te geven aan diegene die het beste idee voor een ideale avond uit aanleverde. Uit vele inzendingen is na lang wikken en wegen gekozen voor het plan van “gewoon Zwolle!”

img_5579.jpg

Een bijzonder feest werd het zeker! Vele Zwolse artiesten hebben (belangeloos) mee gewerkt. Zo waren Zwolse hiphoppers Typhoon en zijn broer Blaxtar van de partij, evenals Bertolf, Muppetstuff en de voltallige Blaas of Glory. Laatstgenoemde speelde live en combineerde dit met de wereldpremière van hun nieuwe videoclip (met in de hoofdrol Tygo Gernandt). Ook Esther Groenenberg wilde dit feest absoluut niet missen. Erben Wennemars presenteerde het geheel voor een uitverkocht Hedon.

img_5501.jpg

img_5371.jpg
Esther Groenenberg

img_5758.jpg
Presentator Erben Wennemars

Meer foto's bij 'lees verder'…..

img_5343.jpg
Muppet Stuff

img_5724.jpg
Typhoon en Henri van Velzen

img_5390.jpg

img_5408.jpg
Bertolf en Esther Groenenberg

img_5431.jpg

img_5475.jpg

img_5497.jpg

img_5508.jpg

img_5535.jpg

img_5556.jpg

img_5594.jpg
Blaas of Glory

img_5600.jpg

img_5656.jpg

img_5676.jpg

img_5695.jpg
Harm Wolters en Henri van Velzen

img_5740.jpg

img_5899.jpg

img_5941.jpg

img_5294.jpg

 

 

Artikel delen:
Reacties 22
 1. Ik was gisteren bij met vriendin, en wat een TOPfeest was het. Zo tof hoe zeer verschillende muziekstijlen zo mooi samenkwamen 😀

 2. Beste Linda, wat een zielige en gefrustreerde reactie zeg, als ik zie wat Wennemars allemaal voor Zwolle doet dan slaat jou reactie werkelijk helemaal nergens op. Get a life!

 3. Stadshagenees waarom zou Linda haar mening niet mogen zeggen.Dat wat jij zegt dat Erben zoveel voor Zwolle heeft gedaan is alleen in zijn eigenbelang geweest en dat heeft hem alleen maar eigenbelang opgeleverd.Waarom is hij weer naar zijn eigen dorp terug gegaan dan.Je moest eens weten hoe Dalfsenaren over Zwollenaren denken

 4. Nou, vertel dan maar wat Wennemars dan wel niet allemaal voor Zwolle gedaan heeft. Hij heeft meerdere keren gezegd en laten zien dat hij een FC Zwolle supporter is, maar verder? Zwolle heeft hem vooral gebruikt vanwege zijn bekendheid als verdienstelijk schaatser. Zo ook deze avond.

 5. Oh God, wat een geneuzel. Dalfsen hoort sowieso keihard bij het verzorgingsgebied van Zwolle. Er waren wel meer mensen die niet uit Zwolle komen. Of mochten er alleen mensen op het podium staan die 3de generatie Zwollenaar waren??

  Het was een feest om Zwolle te vieren. Wat maakt het uit wie er op het feest is. Het was gezellig, dat was het belangrijkste.

 6. praat toch eens met wat meer respect over een 8 voudig wereldkampioen! oh wacht, neem even een seconde de tijd over 8 keer wereldkampioen. dat betekend dat jij op dat moment de beste bent van alle mensen in de wereld die schaatsen.
  Hij is trots dat hij in Dalfsen geboren is en zeer trots dat hij in Zwolle heeft gewoond. Door zijn sport weten zeker 14 miljoen nederlanders wie Erben Wennemars is. Hij is een geweldige ambasadeur voor de regio en de stad. Alleen al omdat hij Erben Wennemars heet en wat hij gepresteerd heeft.

 7. Sorry was net iets te snel met "verstuur reactie"

  wat ik eraan toe wilde voegen:

  denk nog even na wat jij gepresteerd hebt in je leven! En als jij miljoenen mensen in veroering hebt gebracht met je prestaties en groot nationaal en internationaal aanzien hebt , dan neem ik a la minute mijn woorden terug maar ik betwijfel het.

 8. op dat moment de beste bent van alle mensen in de wereld die schaatsen.

  Feitelijk onjuist. Op een bepaalde afstand misschien of op het onderdeel sprint.

  Wennemars was en is geen Zwollenaar, en dus was het geen 'gewoon Zwolle!' Hetzelfde als dat ze Miss Montreal (de Twentse die eerder in Zwolle woonde) niet benaderd hebben, want die woont sinds enkele maanden in Keistad Amersfoort.

 9. Tsja en volgens mij was dit een feestje voor incrowd Zwolle. Ons kent ons, samen met vrienden en familie. Snap ook niet waarom benadrukt moet worden dat Zwolle zo gewoon is. Iedereen had gewoon zin in een feestje blijkbaar. Hoop dat Hedon de drankopbrengst gaat gebruiken voor de zo gewenste uitbreiding van de zaal.

 10. Het is zeker waar dat er een grote netwerk zakenclub aanwezig was in Hedon. Ik heb in ieder geval Henk en Ingrid, die zo van de kermismuziek van Van Velzen en Wolters houden, niet gezien.

 11. Wat vind jij een gezellig gesprek dan Dick?
  Ik was ook naar RTL 4 aan het kijken Voice of Holland.
  Waar ook Erwin Nijhof in te zien was, die ook in Hedon te zien was.
  Plaats je mij dan ook in het hokje van Henk en Ingrid?

 12. Lastig te omschrijven ron. Kan wel vaak en relatief snel zien1 of ik met iemand een gezellig gesprek zou kunnen voeren. Zou ook goed kunnen over een onderwerp waar ik nixxx van weet (zelfs oninteressant vOnd)….heel persoonlijk dus.

  Haha, mijn vrouw (en een dikke 3mln mensen met haar) kijkt ook veel naar The Voice, toch hebben we op zijn tijd ook een goed gesprek. Wilde perse Erwin Nijhoff zien: toch weer vergeten! Had er (nadat ik er maandag bij de Bloedbank over hoofde) nogwel reclame voor gemaakt op het Chat Log >:(

  Zoch ff snel naar iets wat Henk & Ingrid bij mij oproepen…..misschien waren De TeleTroepToeTerT of SBS wel betere voorbeelden? Dat weet Greet alleen: die heeft ze bedacht maar volgens mij nooit wat verteld over hun vrije tijdsbesteding……

  Heb jij een idee?

 13. :):):) Wrijf het nog maar ff in. Ga gelijk even vragen hoe ie hier vrijdag is ontvangen. Had bij Ellees Heetebrij ook al eens vernomen dat ie erg goed is……zal ik dan straks (er is op 1 Brandpuntitem-huizenmarkt- toch weinig op tv…………voor het eerst eee commercieel programma you-tuben :o:o:o

  Ze hadden van WLZ (bij een vorig topic) toch ook een livestream meelopen? Vind namelijk Esther Groenenberg bijv. ook erg goed 😀

 14. Ik denk dat Henk & Ingrid er niet waren, omdat Typhoon, Blaxtar en Rico er waren, en dat zijn negers, en negers zijn, zoals alle buitenlanders, eng.

  Daarintegen had het wel culturele gedeelte, zeg maar de niet PVV-stemmers, er geen enkel probleem mee dat de kermisklanten Van Velzen (Henry, niet Roel) en Wolters er waren en meededen.

 15. :D:D:D Maar eigenlijk ook :o:o:o Geloof nog dat je gelijk zou kunnen hebben ook! Ze zijn toch tegen de multiculturele sameleving: zou idd verboTen moeten worden: meerdere culturen bij elkaar >:(>:(>:(

  Waar? In Zwolle? Jaaaaaaaa ckus in Zwolle maar ook in ONS HOLLAND en eigenlijk in de heule wereld! En weet je wie dat ook wil? Onze blonde Greet en hij heeft al Amerikaanse vrienden en vriendinnen die samen tea drinken………jaaaaaaaajaaaaaaa

  Je zult om die reden maar angstig zijn en alles eng vinden.
  Ja, heb ik best beklag mee!!

 16. Zou ik ook niet hebben

  Daarintegen had het wel culturele gedeelte, zeg maar de niet PVV-stemmers, er geen enkel probleem mee dat de kermisklanten Van Velzen (Henry, niet Roel) en Wolters er waren en meededen.

  Henry en 'Arm zijn hartstikke gezellige kerels en die muziek is af en toe best aardig. Van Velzen zéker. Wat volksmuziek betreft vind ik Hazes nog steeds onovertroffen en bij voorkeur in een Mokums café te horen……op 't eind: "Dag mevrouwwwwww en dag meneeeeer u komt hier toch weeeeeeeeeeer…….." :D:D:D

Reageer