Zwembaden Zwolle present op VrijUitActiefmarkt

Zwolle – Zaterdag was bij de VrijUitActiefmarkt, georganiseerd door de Vogellanden i.s.m. Mee IJsseloever, ook de Stichting Exploitatie Zwembaden Zwolle prominent aanwezig om tijdens deze informatie markt , kinderen, jongeren en volwassen met een beperking of chronische ziekte kennis te laten.

Met een temperatuur van 32 tot 34°C is een therapiebad warmer dan een ‘gewoon’ zwembad. Het warme water is een weldaad voor mensen met tijdelijke of chronische spier -en pijnklachten. Vijf speciaal opgeleide zwemtherapeuten en verschillende fysiotherapeuten begeleiden u op een verantwoorde en persoonlijke manier. Zwemmen in het Therapiebad werkt ontspannend. In het water ondervindt u (weer) het gemak van bewegen. Onder begeleiding van deskundigen verbetert u uw lichaamsfuncties. Daardoor kunnen klachten verminderen.

Maar ook voor de jongere kinderen bieden wij Zwemles op maat , ervaart uw kind de wereld anders? Of is uw kind misschien minder soepel en snel dan andere kinderen? Of heeft uw kind een beperking? Door de therapeutische werking van het warme water zult u versteld staan van de motorische vaardigheden die wij uw kind aanleren. Uw kind hoeft niet onder te doen voor anderen.

Verder werd er aandacht besteed aan de nieuwe activiteit Medisch Zwemmen , ontspannen in uw vel zitten, u fit voelen, ervaren dat uw lijf ‘aan het werk’ is; dat doet bewegen met een mens. Maar bent u bijvoorbeeld chronisch ziek, heeft u een operatie ondergaan of een revalidatietraject afgesloten, dan is sporten vaak makkelijker gezegd dan gedaan. Sezz biedt uitkomst! Als u een medische beperking heeft kunt u in verwarmd water soepeler en sterker worden met beproefde oefeningen. Op een verantwoorde manier, want deskundige begeleiders zijn continu aanwezig. Al met al een zeer geslaagde dag verzorgd door medewerksters van SEZZ, Baukje en Petra.

Voor meer informatie of vragen www.sezz.nl of 038-4677700.

Artikel delen: