Sinterklaasfeest voor de minima

Zwolle – In navolging van het succes van de twee voorgaande jaren hebben een paar vrijwilligers besloten om wederom een gezellige Sinterklaasmiddag te organiseren voor kinderen van ouders die niet veel te besteden hebben. De kinderen mogen bij Sinterklaas komen en krijgen een cadeautje. Dit alles onder het genot van een gezellige middag vol pieten, lekkers muziek en plezier. Patricia Gieling: "Afgelopen jaren heb ik dit ook gedaan en ik vond dit zo leuk om te doen, dat ik het dit jaar weer wilde doen." De vrijwillige organisatie van het Sinterklaasfeest kan bekostigd worden uit donaties.

In Nederland is veel stille armoede. Er zijn veel gezinnen en alleenstaande ouders die met moeite het hoofd boven water kunnen houden. Dagelijks rondkomen is voor deze mensen al een hele uitdaging, laat staan zo’n feest als Sinterklaas. Speciaal voor deze ouders wordt er een Sinterklaasfeest georganiseerd zodat ook hun kinderen mee kunnen doen. Het Sinterklaasfeest wordt georganiseerd door een groep vrijwilligers. Zij verzamelen speelgoed dat Sinterklaas aan de kinderen zal geven tijdens dit feest. Het Sinterklaas Feest zal plaatsvinden op 27 november van 12.00 uur tot 17.00 uur in De Vrolijkheid te Zwolle. Er is plaats voor 30 kinderen, dus wees er snel bij!

Kom je ook naar onze gezellige Sinterklaas Feest? Geef je dan nu op via sinterklaasfeest2010@live.nl Vermeld in de mail de naam en leeftijd van je kind(eren). Ook een klein verhaaltje om Sint op weg te helpen is welkom.

De organisatie is nog met spoed op zoek naar een persoon of duo die deze middag vrijwillig de presentatie voor zijn of haar rekening wil nemen. Ben jij of ken jij die leuke presentator die zich wil inzetten om kinderen een leuke middag te bezorgen, neem dan snel contact op!!

Artikel delen:
Reacties 8
 1. De organisatie is nog met spoed op zoek naar een persoon of duo die deze middag vrijwillig de presentatie voor zijn of haar rekening wil nemen.

  Er zit onder de bezoekers van WLZ toch wel iemand, die dit op zich kan nemen.


  ⚠️ Meld

 2. Misschien kunnen ze ocntact zoeken met de sinterklaasfeest organisatie die vorig jaar zo weinig mensen trok in die nieuwe hal. daar waren veel sponsoren te vinden in ieder geval.


  ⚠️ Meld

 3. Hallo lieve mensen,

  ik ben de persoon die dit elk jaar organiseert.
  Ik doe dit met veel liefde voor de kinderen, omdat ik vind dat ieder kind recht heeft op een sinterklaasfeest (wel of geen geld).

  Elke sponsor is welkom. Zo heb ik nog inpakpapier nodig (veel) en daarnaast nog strooigoed, cadeautjes (speelgoed) enzovoorts.

  Dus wie mij wil helpen om dit weer voor elkaar te boxen, zal ik eeuwig dankbaar zijn.

  Groetjes,

  Patricia


  ⚠️ Meld

 4. Hey, ik heb helaas geen tijd, als je nu ff een rekeningnnummer opent zullen misschien wel wat WLZ bezoekers een kleine donatie kunnen doen?

  En misschien kan WLZ een verslag van de dag schrijven waaraan jij kan refereren om sponsoren te zoeken.

  Succes in ieder geval.


  ⚠️ Meld

Reacties zijn gesloten.