Frans Paalman geeft cursus bij IntermeZZo

Zwolle – Welkom in de wereld van de digitale camera. Op 1 november van 19.00 tot 21.00 uur start bij nazorgcentrum IntermeZZo een korte cursus Digitale Fotografie onder leiding van de Zwolse fotograaf Frans Paalman.

Digitaal fotograferen is meer dan alleen maar op een knopje drukken en zorgen dat de accu geladen blijft. Wie meer uit z’n toestel wil halen, kan tijdens de avond op een verfrissende manier  kennis maken met het ‘nieuwe fotograferen’. Paalman weet als deskundige het beste uit de camera te halen en kan het ook op een leuke manier overbrengen. Na de eerste bijeenkomst krijgen de deelnemers van hem huiswerk mee. Tijdens de tweede bijeenkomst, die enkele weken later plaatsvindt, kijkt de fotograaf naar de gemaakte foto’s. Aan de hand daarvan volgt advies, om zo in de toekomst het optimale uit de camera te halen.

Eerste bijeenkomst is op 1 november. De datum voor de tweede bijeenkomst wordt op 1 november onderling afgesproken. De kosten voor de twee avonden zijn € 10,- Dit is inclusief koffie/thee en parkeren.

IntermeZZo is gehuisvest aan de Dr. Spanjaardweg 29 op het terrein van Isala kliniek, (gebouw B), locatie Sophia.

Aanmelding:

Aanmelden op info@intermezzo-zwolle.nl o.v.v. cursus fotografie of telefonisch:038–4246088.

Nazorgcentrum IntermeZZo is een laagdrempelige voorziening voor mensen met kanker en hun naasten.

Artikel delen: