‘Tour de Hanze’ stadswandeling door Zwolle

Zwolle – In de herfstvakantie ontdekt u de leukste plekjes van Zwolle, tijdens de historische stadswandeling ‘Tour de Hanze’. Te voet, onder verhalende begeleiding van een VVV stadsgids, ontdekt u de bijzondere historische binnenstad van Zwolle. Tijdens de wandeling van ongeveer twee uur loopt u door de leuke straatjes, verstopte binnentuinen en diverse gebouwen en monumenten.
De ‘Tour de Hanze’ brengt u bij plekken en gebouwen waar u de geur van het verleden kunt opsnuiven. De wandeltour voert u onder andere langs de Onze Lieve Vrouwe Basiliek met Peperbustoren en de enige nog overgebleven stadspoort van Zwolle, de ruim 600 jaar oude Sassenpoort. De ervaren stadsgids vertelt u onderweg over de Hanze, talloze gevels en bijzondere bouwstijlen. Tevens brengt u een bezoek aan het Hanze Huis in het centrum van de stad.
Door de vakantiespreiding kunt u in de periode 18 tot en met 24 oktober op de dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag deelnemen aan de wandeling. De wandeling start om 14:00 uur. Voor slechts € 6,00 per persoon loopt u de wandeling, inclusief entree monumenten en VVV stadsgids. Geef u nu op voor een wandeling bij VVV Zwolle, Grote Markt 20, tel. (038) 4216198. Reserveren is verplicht. Kijk voor meer inspirerende groepsuitjes op de website www.overijsseltrips.nl .

Artikel delen:
Reacties 4
  1. Herfstvakantie? …..18 t/m 24 oktober????
    Als dit een reclameboodschap is, dan is ie wel wat aan de late kant.:)

  2. Misschien, maar wat is dit goed gedaan zeg! Heel leuk om zo n tour te doen. Ik ken dat winkeltje niet, maar zie veel leuke dingen voor een echt Zwols cadeautje. Dus, wel reclame, maar werkt wel, iig bij mij.

Reacties zijn gesloten.