Ward Verkuylen nieuwe algemeen directeur Wezo Groep

Zwolle – Vanaf 1 november aanstaande is de heer drs. W.J.E.M. (Ward) Verkuylen de algemeen directeur van Wezo Groep. De heer Verkuylen zal operationeel leiding geven aan het veranderproces dat Wezo doormaakt. Daarnaast houdt hij zich bezig met de invoering van de Wet werken naar vermogen en de positie die sociale werkvoorzieningen, en Wezo in het bijzonder, daarin krijgen. Zowel de advies- als de selectiecommissie waren unaniem in hun voordracht.

Momenteel is Ward Verkuylen marketing officer bij UMC St Radboud te Nijmegen. De heer Verkuylen heeft werkervaring zowel in het bedrijfsleven als bij de overheid. Zo werkte hij in de periode 2003-2008 als directeur stadsbedrijven bij de gemeente Nijmegen. Daarvoor (2000-2003) werkte hij als regiodirecteur bij Connexxion Midden-Nederland.

Artikel delen:
Reacties 3
  1. Mijn ervaring is dat als er bij een "veranderproces" één directeur binnenkomt er meestal 50 lager geplaatsten uit moeten, ik volg de Wezo met belangstelling.

  2. Mijn ervaring is dat als er bij een "veranderproces" één directeur binnenkomt er meestal 50 lager geplaatsten uit moeten, ik volg de Wezo

    ja als er 3 bedrijfen samen gaan
    is dat niet zo gek toch
    er moet meer geld in het laatje komen
    en 1 schip 1 kapitein en 300 matrozen8) daar moeten ze heen;)

Reageer