20e editie Smartlappenfestival 2011

Zwolle – De 20e editie van het Zwolse Smartlappenfestival staat weer voor de deur. Zaterdagavond 5 november zal de grote zaal van Odeon weer deinen op Nederlandstalige tranentrekkers. Geen playback, geen karaoke, geen bestaande nummers, alleen zelfverzonnen smartlappen.

Iedereen die er de afgelopen jaren bij was, herinnert zich nog wel Kkkkkkareltje: over die kanarie die weg was gevlogen. Of Bange Kok met die smartlap over zijn Thaise verloofde. Kneiters van meezingers. En zal Ronnie Ruysdaal (van de Sjonnies) ook weer langskomen of is kosten noch moeite gespaard voor een nog grotere grootheid. Ga maar van het laatste uit. Dit jaar is het publiek weer de jury. De meest democratische manier om de winnaar aan te wijzen.

Er is nog plek voor 2 of 3 deelnemers. Aanmelden kan via onze facebook-pagina of even bellen met Mirjam Egberts (06 – 20 63 85 06).

De kaartverkoop is al gestart via www.odeondespiegel.nl. Kaarten kosten 18 euro. Dat is inclusief een blauw handje om de sfeer er goed in te krijgen en een lekker hapje in de pauze. Het gaat erg hard met de kaarten. Beneden in de zaal zijn bijna alle kaarten al weg. Dus wees er rap bij.

Artikel delen:

Reageer