CD-presentatie en optreden Lorrainville in Hedon

Zwolle – Ontstaan uit een uit de hand gelopen spelletje op Facebook ziet het resultaat van het veelbesproken “Lorrainville” project donderdag 15 december het levenslicht. In Hedon wordt You May Never Know What Hapiness Is gepresenteerd tijdens een exclusieve show in het Zwolse poppodium. Lorrainville is een bijzonder muziekproject waarbij bekende en minder bekende muzikanten hun creativiteit gebundeld hebben met als insteek de liefde en passie voor muziek.

Begin dit jaar liep Facebook over van mensen die met het online-spelletje Make your own album cover, ook wel bekend als: Wikipedia names your band, een eigen albumcover maakten en postten op hun prikbord. Weinigen kregen zoveel reacties als de albumcover van de Zwolse producer Guido Aalbers. Voor een niet bestaande band en het niet bestaande album You May Never Know What Happiness Is meldden zich in een paar uur tijd tientallen bevriende muzikanten en andere creatieven aan om het album daadwerkelijk te maken. Bij reactie nummer veertig hakte Aalbers de knoop door en zo werd ‘Lorrainville’ geboren. Op 2 oktober 2011 is het laatste liedje A Heart That Is Lost Can Not Mend opgenomen.

De plaat is geen verzamelalbum geworden. De hoes is de inspiratiebron. You May Never Know What Happiness Is is een melancholische singer/songwriter-plaat. Americana met als referenties het rustigere werk van Ryan Adams, Elliott Smith en misschien zelfs Ray LaMontagne,’ vertelt Guido. ‘Maar het project is steeds open geweest voor ideeën en suggesties’. Na maanden hard werken is het album klaar en wordt het eenmalig live gepresenteerd.

Tijdens deze exclusieve clubshow zullen de volgende muzikanten op het podium staan:

Anneke van Giersbergen (vocals/gitaar/piano)

Erik Neimeijer (vocals/gitaar/piano)

Casper Adrien (vocals/gitaar)

Bertolf Lentink (gitaren etc.)
Angelo de Rijke (gitaar)
Gert-Jan de Weerd (toetsen)
Otto de Jong (drums)
Peter Slager (bas)

|Voor meer informatie over het project kan je terecht op www.lorrainville.nl.

LORRAINVILLE (CD-RELEASE)

Locatie : Poppodium Hedon, Zwolle
Wanneer : Donderdag 15 december
Open : 20:00 uur
Aanvang : 21:00 uur

Entree : € 10,00 (excl. € 1,- servicekosten)

De voorverkoop is inmiddels gestart. Kaarten zijn te bestellen via www.hedon-zwolle.nl, of te koop bij Plato en VVV te Zwolle.

Artikel delen: